Neix el festival d'Els Amics de les Arts - FESTIVALOT

Amics,
ahir al matí va sortir a la llum: el 6 i 7 de juny organitzarem el Festivalot: el primer festival de música en família de Girona. Era una vella idea que teníem i que gràcies a la complicitat que hem trobat a la ciutat hem pogut fer realitat. Durant aquests dos dies, el centre de Girona bullirà de música per gaudir en família. Anem a pams perquè quedi tot molt clar:

1) On es farà? Hem triat tres espais emblemàtics del centre: Teatre Municipal, La Mercè i Plaça Independència. Els dos primers seran espais de pagament i l’últim serà gratuït. Al Teatre Municipal hi haurà els grups de pop-rock (en un sentit ampli del terme). Nosaltres serem un dels grups que hi actuarem. Farem diverses sessions en horari de dia perquè grans i petits pugueu gaudir-ne. La durada del concert serà inferior a l’habitual i els volums estaran adaptats per les orelles dels més petits. La Mercè serà un espai de música clàssica i jazz. L’auditori de la Mercè és ideal per espectacles de petit format que requereixen crear un ambient càlid. Un dels espectacles confirmats que hi podreu veure serà el fantàstic i multidisciplinar “Cordes Grillades” del Quartet Brossa. La Mercè també acollirà espectacles per nadons (0-3 anys). A més, també comptarà amb una zona de descans i un espai de lactància. Finalment, a Plaça Independència el Festivalot es fondrà 100% amb la ciutat. Durant tot el dia hi haurà actuacions en directe on hi predominarà l’animació infantil. Un dels espectacles confirmats és el concert de la super Lali Rondalla. 

2) Quins horaris té el festival? Són concerts de nit o de dia? El festival és totalment de dia perquè així grans i petits en puguin gaudir.

3) Quant val? Cap entrada superarà els 10 euros. Per fomentar que la gent vegi més d’un espectacle durant el cap de setmana hi haurà un escalat de preus que farà que la segona sigui més barata que la primera, la tercera més barata que la segona… i així successivament. D’aquesta manera tothom podrà fer-se el festival a la seva mida i anar als espectacles que realment vol veure.

4) Quan es sabrà el cartell definitiu i quan es poden comprar les entrades? Al febrer de 2015.

5) Es poden presentar propostes? Sí. A la web s’ha obert una convocatòria perquè els espectacles professtionals que es vulguin presentar ho puguin fer.

6) Que guapo, no? Sí. Molt.

7) Tinc més preguntes. A qui les faig? Et pots adreçar a info@festivalot.cat

Només dir-vos que estem molt contents d’aquesta nova criatura (mai més ben dit) i que esperem fer un cartell que us animi a venir a Girona desde tots els racons de Catalunya a passar un cap de setmana genial. A la web del Festivalot aviat obrirem un petit bloc des d’on us anirem informant sobre les novetats. De momemnt ens podeu trobar a Facebook i seguir-nos a Twitter a @festivalot.

El benèfic d'Els Amics de les Arts

El benèfic d’Els Amics de les Arts

I avui ha arribat el dia del mític Els Amics i els seus Amics. El Teatre-Auditori de Sant Cugat acollirà un any més el concert benèfic de l’any. Tots els beneficis aniran a la Fundació A. Bosch que lluita contra les malalties infantils conjuntament amb l’hospital de la Vall d’Hebron. Ens acompanyaran a dalt de l’escenari els amics de Blaumut, Cybee, Joan Dausà, Mamzelles, Els Catarres i Roger Mas. Si algú vol venir encara queden entrades en aquest enllaç I recordeu: NO VINGUEU SOPATS PERQUÈ LES HAMBURGUESES NATRUS HI SERAN I TOTS ELS BENEFICIS TAMBÉ ANIRAN DIRECTES A LA FUNDACIÓ.

Fins aquest vespre!

Salut!

 

 

Apunta’t a la newsletter