UKIRELAND
Dear friends,
al març Els Amics de les Arts anirem de gira al Regne Unit i Irlanda. Ja feia dies que estàvem acabant de lligar els quatre serrells que faltaven. Ara ja podem dir que de la mà de Rock Sin Subtítulos (@RocksinUK) visitarem les ciutats de Dublin, Manchester i Londres. Oh yeah! I no cal dir que us hi esperem a tots! Els d’aquí que viviu allà, els d’aquí que vindreu fins allà, els d’allà que algun cop heu vingut a un concert aquí… Tots! Ens fa una il·lusió de boig anar-hi!  L’última experiència europea va ser Glasgow l’any 2012 i we can’t wait to do it again.  A continuació tota la info. Let’s go!

DUBLIN (IRE)
WEDNESDAY 25TH MARCH 2015
THE ACADEMY, 57 MIDDLE ABBEY STREET, DUBLIN 1, IRELAND
DOORS 7 PM SHOW 8 PM
TICKETS

MANCHESTER (UK)
THURSDAY 26TH MARCH 2015
NIGHT & DAY CAFÉ, 26 OLDHAM STREET, MANCHESTER M1 1JN, UK
DOORS 8 PM SHOW 9 PM
TICKETS

LONDON (UK)
SATURDAY 28TH MARCH 2015 (LONDON)
O2 ACADEMY ISLINGTON , N1 CENTRE, 16 PARKFIELD ST , ISLINGTON, LONDON N1
DOORS 7 PM SHOW 8PM
TICKETS (TICKETWEB) / TICKETS (TICKETEA)

Més informació i entrades disponibles a / More info & tickets on sale at:
www.rocksinsubtitulos.co.uk
www.ticketea.com

Aquest UK & Ireland Tour 2015 s’emmarca dins de les sopreses que us tenim preparades pels 10 anys d’Els Amics de les Arts. Com saber, al 2015 farà una dècada que vam decidir gravar quatre cançons per veure què passava. Mai hauríem pensat arribar fins aquí. Ara que hi som, cal celebrar-ho. Aviat un post amb tota la informació sobre la resta de cosetes que us tenim a punt.

Cheers!

 

 

Apunta’t a la newsletter