[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=DqX7gCQuzLk]

Amics, a la vista dues dates importants.

1. El proper dijous 11 de desembre tenim el concert benèfic d’Els Amics i els seus amics al Teatre-Auditori de Sant Cugat del Vallès amb els nostres amics Joan Dausà, Roger Mas, els CyBee, les Mamzelles, Blaumut, Catarres i la fundació Albert Bosch que dóna suport a la recerca del càncer infantil de la Vall d’Hebron. La farem molt grossa. Nosaltres aquest proper dimarts farem l’assaig final al nostre local amb tots els col·laboradors. Us mantindrem informats puntualment via twitter i instagram. Dir-vos que el teatre està pràcticament ple! Des d’aquí gràcies pel vostre suport a la causa benèfica i a la nostra proposta de col·laboracions musical. Si us hi animeu encara queda alguna localitat aquí. 

2. Dos dies després, el dissabte 13 de desembre, Badalona. Territori Amics. Ens hem animat amb un vídeo amical. El contingut principal del vídeo és “pa parapapapa parara ra”. A primera escolta el contingut no sembla molt profund però si aguanteu fins al final arriba el missatge clau. Ja ho sabeu, si voleu venir serà el proper dissabte al Principal. Entrades aquí.

3. Sant Joan Despí. I on és aquest poble? És allà on hi ha la tele3 no? I tenen algo a veure amb el Barça, no? Doncs aneu ben encaminats. Entre altres coses allà tenen un teatre collonut, el Teatre Mercè Rodoreda, i ens hi han convidat a tocar el proper dissabte 31 de gener. I el més bo de tot és que ahir al matí es van posar a la venda les entrades i ja ha volat més d’un terç de l’aforament. Així que gràcies Sant Joan per aquesta gran rebuda. Per cert, se’ns oblidava, les entrades estan a un súper preu de 20€! 

Captura de pantalla 2014-12-05 a las 10.08.28

4. I ahir vam fer una nova edició del cicle Encisat que organitzem Els Amics de les Arts un cop al mes. Van passar pel SAT! Teatre les Oques Grasses…i no van deixar a ningú indiferent. Allò era una bomba de rellotgeria rítmica. Era com tenir una festa major sencera dins les quatre parets d’un teatre. Des dels seus hits fins a versions de clàssics atemporals de les pistes de ball. Un minipimer musical amb un “push” que t’arrencava de la cadira. Va ser un plaer tenir-vos en el nostre cicle de Música al barri. Salut i crits! Us deixem amb el seu tema cohete… “Coet”.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=5mnWYSqoNY4]

5. I ja que parlem de l’ENCISAT ja tenim les noves propostes del cicle pels quatre mesos vinents. Comencem amb el cartellàs:

GENER: CANTABILE. Les noies que ho peten tot al programa OH Happy Day ens agraden i molt, i les hem programat al cicle pel dia de reis. Serà el 6 de gener a les 19:30. Un dia per sentir música coral de qualitat amb família. Ja ho sabeu. Podeu venir a passar el dia de reis al Sat! Teatre.

Cantabile

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=CCc_apcx7kk]

FEBRER: ANDREA MOTIS & JOAN CHAMORRO QUINTET & RITA PAYES. El dimecres 4 de febrer a les 21:00h. Unes veus com els àngels i una música que et tele-transporta. Quin plaer tenir-vos a l’Encisat noies (i nois també). 

chamorro

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=tNHa2580Kwo]

MARÇ:  CYBEE. Dimecres 4 de març a les 21:00h arriba la força del Pop dels CyBee. Aquests nois no paren de girar per Catalunya i per fi fan parada a casa. Us esperem a l’ENCISAT!

cybee

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=NJAzoZlF1KQ]

ABRIL: Arriba en primícia, l’estrena d’un espectacle únic. “SINATRA 100 anys” de la mà de la veu d’en Bruno Oro i de la música de la Vicens Martin Dream Big Band. Revisitarem els clàssics de Sinatra amb la veu d’en Bruno i la solvència contrastada d’una de les millors Big Bands del panorama musical de casa. Molt recomanable.

Bruno_Oro

Salut i passeu un bon dissabte!

Apunta’t a la newsletter