Bones festes a tothom!

Bones festes a tothom!

Primer de tot us volem desitjar que passeu unes molt Bones Festes Nadalenques. Entre torrons, tions, pares noels, caps d’any i ses majestats els Reis de l’Orient seran uns dies molt entretinguts. Nosaltres hem aprofitat per fer la vídeo-carta al Reis (novetat en el món de les cartes reials i en l’ambient més xic dels patges) i els hi hem demanat un seguit de coses perquè creiem ens hem portat bé aquest any.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=4CIJEy7xzis]

S’acaba el 2014. Un any increïble per nosaltres perquè ha estat l’any del Dinosaure. No sabem si el calendari Xinès té el dinosaure entre els seus animals però nosaltres a partir d’ara l’hem incorporat. Ja vam batejar l’any 2010 com l’any del gos amb el disc Bed & Breakfast i ara toca el del dinosaure. El disc va veure la llum el 8 d’abril del 2014 i des d’aquell dia no hem parat de recollir coses bones. Començant per una gira de somni a les principals places i festivals del país; a gaudir del nostre gran públic fidel que ens segueix per terra mar i aire; a fer nous amics del món de la música amb qui hem compartit escenaris i cançons o a engegar nous projectes culturals des de la nostra oficina Pistatxo com ara el cicle de música al barri Encisat o el festival familiar de Girona, el Festivalot el proper juny.

I què ens portarà l’any vinent?

Doncs n’estem muntant una de molt grossa. Els amics fem 10 anys. Concretament vam néixer el 20 de juny de 2005. Aquell dia vam dir al món que teníem un grup (nena saps que tinc un grup?) i que es deia Els Amics de les Arts i que teníem 4 cançons gravades al menjador de casa sota el nom de Catalonautes. 

I què farem per celebrar-ho?

Farem moltes coses, però una de les més grosses és que volem revisitar grans clàssics del grup. Des de la primera cançó que vam escriure, l’estimada 36% passant pel Código Da vinci (tan demanada insistentment al llarg dels anys) fins a Tots els Homes d’Escòcia o a la més nova de totes, la Taula Petita.  Seran una sèrie de concerts molt especials on reviurem l’energia continguda en les cançons antigues. Cançons forjades en un moment precís que atresoren en el seu interior tota la força amb la que van ser creades.

 I de què va l’espectacle?

Tot això ja us ho explicarem en calma però avui us en fem un petit avançament nadalenc. L’espectacle serà un repte musicalment parlant. Els Amics ens rodejarem de músics de primera fila amb els que portarem les cançons un pas més enllà. Nosaltres ja estem assajant. Quan ho tinguem tot lligat us ho explicarem amb tot en detall, amb noms i cognoms.

I res més. Una forta abraçada a tots.

Abans de marxar un deixem un parell de regals.

La Taula Petita cantada en versió acústica aquest passat 24 de desembre al Palau.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=TW6urC_ESdw]

I la nadala d’Els Amics “Caga tió”.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=eckd_KL3StU]

 

Apunta’t a la newsletter