[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=_d7jOZ0_SqA]

Primer un regal que ens ha fet arribar la gent de VisualSoulBCN del concert del Privat de Mataró d’aquest passat 11 d’octubre. La Queralt, la Laura, la Marta i l’Oriol es vam equipar amb càmeres de luxe i van fer aquesta perla visual. Esperem que us agradi tan com a nosaltres. Ens encanta nois. Felicitats!

I seguim…ahir vam tenir un dia molt intens d’assajos. Vam citar els col·laboradors del concert benèfic de dijous al nostre petit estudi de Sant Andreu. Erem molts, feia calor i estàvem enxovats com sardines, però allò sonava de meravella.

Els més matiners van ser Blaumut. Contrabaix, cello, violí, shaker i veu….i Els Amics. Tot en 10 metres quadrats. Ells en cantaran una de nostra i nosaltres una de seva (no sé si es podia dir, però ja ho hem dit). Ja veureu, l’experiment ha quedat molt bé. És sorprenent l’efecte de sentir una cançó teva cantada i interpretada musicalment per un altre. La corda, la veu. Tota ella passa a respirar diferent i això és màgic. Que gran que és la música.

Tots reunits després d'un súper assaig. Ha estat molt divertit!

Tots reunits després d’un gran assaig. Ha estat molt divertit!

Abans de dinar van arribar The Mamzelles. Ens vam trobar amb les tres a la porta mentres acomiadàvem als Blaumut. Elles cantaran un tema nostre, i nois, que bé que queda sentir aquelles fantàstiques veus femenines desplegades dins de la cançó.

Elles i nosaltres!

Elles i nosaltres!

I després de dinar va arribar l’Eric Vergés d’Els Catarres que també s’apunta a l’aventura de dijous d’Els Amics i els seus amics. Vam passar el tema que cantarà ha quedat collonut.

Pròxima parada aquest dijous 11 de desembre. I una cosa molt important. NO VINGUEU SOPATS AL CONCERT. Tota la recaptació de les hamburgueses Natrus es destinarà íntegrament a la Fundació Albert  Bosch contra el càncer infantil de l’Hospital de la Vall d’Hebron, a més, com ja sabeu, de tota la taquilla de les entrades. Així que ja ho sabeu, si voleu venir a gaudir d’una nit única, especial i amb amics a l’Auditori de Sant Cugat encara ho podeu fer. Està molt ple però encara hi caps tú. Us hi esperem!

Apunta’t a la newsletter