foto (12)

Ens hem posat guapos pel Palau de la Música. Tot a punt! Ahir vam fer assaig dels que ens agraden.

Tot a punt pel concert del Palau d’aquest dijous 27 de novembre…i ja sabem que estarà ple fins la bandera. 2000 mil  gràcies. En tenim moltíssimes ganes. Serà el nostre quart Palau de la Música. Es diu aviat. Encara recordem amb força el primer. Són d’aquelles dates i dies que et queden gravats a la memòria i a la retina. A la història del grup. El primer cop! Doncs bé…hi tornem de nou i de la mà de la gent del Diari Ara que fan 4 anys! Moltes felicitats des d’aquí nois i desitjar-vos que en celebreu molts i molts més.

I més coses, en motiu de la celebració dels 4 anys de l’Ara, aquesta setmana i fins el diumenge 30 de novembre podeu trobar el nostre disc encartat a un preu d’aniversari de 9,95€. Que ets de Tremp, d’Ulldecona, de la Sènia o de Maçanet de Cabrenys i no tens una botiga de discos a prop? Que pot passar…Doncs vés al quiosc i allà el trobaràs…cada dia de la setmana fins diumenge.

I  seguim. Estem a la recta finalíssima del concurs “Fes la teva portada“. Demà a les 6 de la tarda s’acaba el concurs. Després farem el rigorós recompte de vots i al post de dijous al matí anunciarem la portada guanyadora. De moment portem més de 100 propostes de portades. Un èxit brutal..Per cert, les votacions van a tot drap.

Pels que aneu a última hora o acabeu d’aterrar del planeta èpsilon o simplement us estem parlant en xino mandarin. Com presento una portada? Doncs teniu fins demà per presentar la vostra portada enviant-la al nostre email amicsdelesarts@gmail.com, o al twitter, facebook i instagram amb el #amicsportada.  (+ info aquí)

I per votar a la millor portada? Si voleu votar a la millor portada ho podeu fer aquí. Les primeres posicions estan frec a frec.

I el premi? Dues entrades al concert de Badalona del 13 de desembre al Teatre Principal. Que guanyi la millor!

Salut i amics!

Apunta’t a la newsletter