portada
Amics,
a partir de demà diumenge 23 de novembre podreu trobar Només d’entrar hi ha sempre el dinosaure encartat amb el diari Ara a un preu irresistible, incontenible, indomable, esplèndid, sumptuós, esplendorós i meravellós de 9,95€. Ho farem en motiu del concert que farem el dijous al Palau de la Música per celebrar els 4 anys de vida de l’Ara. És una oferta limitada fins a exhaurir existències. Què? Us animeu? A continuació us intentarem convèncer que demà quan passeu pel costat d’un quiosc us acosteu a comprar-ne un exemplar si encara no el teniu. Si el teniu i el voleu tornar a comprar per regalar-lo per nadal tampoc us farem un lleig. Som-hi.

5 COSES QUE VALEN 9,95€ I NO ET SURTEN TAN A COMPTE COM COMPRAR NOMÉS D’ENTRAR HI HA SEMPRE EL DINOSAURE

1) Partir-te un dècim de loteria amb un amic. (La probabilitat de que et toqui és de 0,00001 %. Tu mateix. I a més si et toca, et maleiràs dient: per què vaig decidir anar a mitges?)

2) 10 cafès. (Després aniràs com una moto tot el dia i total… què?)

3) Dos globus d’heli que diguin “You’re special“. (A les fires te’n foten 5 euros i l’endemà ja no volen!) Consell especial per gent amb canalla.

4) Un quart d’hora amb un entrenador personal en un gimnàs d’aquells de luxe. (Amb el temps que trigui a dir-te “Bon dia, campeón” ja te’ls hauràs polit. O sigui que n’acabaràs gastant 40 i sortiràs amb mal d’ossos per tota la setmana i dient-te… “Ja ho faré al 2015“.

5) 14 rollos de celo i un coixí d’en Bob Esponja (Per què carai necessites 14 rollos de celo i un coixí d’en Bob Esponja?)

Salut i bon cap de setmana!

 

Apunta’t a la newsletter