La portada guanyadora

Amics per fi ha arribat el dia. Aquesta portada que veieu encapçalant el post és la guanyadora del concurs “Fes la teva portada#Amicsportada. S’ha de dir que les primeres posicions han estat molt i molt ajustades però aquesta és la que ha rebut més vots dels seguidors del bloc. Felicitats al guanyador. És maco veure aquest cel que no te l’acabes…aquest cel molt més gran que cap altre representant el “Només d’entrar hi ha sempre el dinosaure”. Per recollir les dues entrades pel concert del Teatre Principal de Badalona d’aquest proper dissabte 13 de desembre poseu-vos en contacte amb nosaltres al correu amicsdelesarts@gmail.com i us indicarem el modus operandi. Aprofitem també per felicitar a tots els participants del concurs. Heu fet que la iniciativa hagi estat un èxit amb més de 100 portades inscrites, amb qualitat i creativitat. Totes les portades estaran a partir d’ara disponibles al bloc a la secció de “Campanyes 2.0” i a la nostra galeria de Flickr.

I…Amics per fi ha arribat el dia. Avui som al Palau de la Música Catalana. Portem una setmana eufòrica. Serà una gran nit. En tenim moltes ganes…tornarem a saludar les muses i a sentir l’energia d’un lloc màgic. Un espai on la comunió entre música i públic estan en perfecte harmonia. Proximitat i majestuositat. Gràcies a tots els que avui ens acompanyareu en una nit tan especial i gràcies al diari Ara per convidar-nos en el seu 4rt aniversari. 

Per cert, dues coses. Comencem per la segona: al llarg del dia i de la nit farem servir el #ARA4Amics a twitter, facebook i instagram que citar tot el que passi vinculat al concert d’avui. I l’altre cosa. També dir-vos que les primeres cançons del concert d’aquest vespre es podran seguir en streaming des de la web del diari

Que comenci la festa!

 

 

Apunta’t a la newsletter