Palau foto Xavier Mercader

Nit de nits al Palau de la Música (foto: Xavier Mercader)

I penses. “És el quart Palau…tranquil… ja li tens la mida presa”…però nois…a l’hora de la veritat, quan surts allà davant de les 2000 persones que t’esperen et sacseja una barreja de nervis i d’emoció que et fan estar totalment alerta, despert.  L’adrenalina s’escampa per cada cèl.lula del teu cos recordant-li que “això és el palau i que això va en serio”.  La sensació és indescriptible. És un moment, puntual, efímer, però contundent…com un despertar.

És posar un peu a l’escenari i sentir aquell rugit atronador del públic que t’embolcalla càlidament i et transporta, et submergeix totalment en l’experiència única i irrepetible del concert. Ja ho hem dit alguna vegada: el Palau és el Maracanà dels músics. Et sents com si fos una final de Champions. Miris on miris hi ha públic. Des del darrer pis del Palau fins a la gent que està al teu darrera ben asseguda a l’orgue. I en aquell moment dius “Araque comenci l’espectacle“. I així va ser. Una festa pels Amics i pels 4 anys del diari. Una nit de nits…inoblidable, que la guardarem per sempre en el nostre petit diari d’emocions d’Els Amics de les Arts. Una nit més de comunió amb un públic increïble que cada dia ens demostreu lo grans que sou, l’empenta que ens doneu i ganes immenses de fer cançons. Ja ho sabeu, sou la nostra gasolina (o placa solar)…i amb un públic com vosaltres TOT, però TOT és possible. Gràcies Palau per la nit que vam viure.

I per posar imatges al concert us deixem una petita tria de fotos que hem trobat a la xarxa:

L'home de l'elèctrica al 100% en cada acord!

L’home de l’elèctrica al 100% en cada acord! (foto: Xavier Mercadé)

Palau Xandric

La llum perfecta…i sensual. (foto: Xavier Mercadé)

El prestidigitador de les tecles

El prestidigitador de les tecles (foto: Xavier Mercadé)

Palau Eduard

Amb sentiment i passió! (foto: Xavier Mercadé)

Un bon trio de coristes (foto: Teresa Fargas)

Un bon trio de coristes (foto: Teresa Fargas)

Palau foto txell estrada

Nit d’estrelles al Palau (foto: Txell Estrada)

Amb ull de peix des del cim més alt del Palau (foto: Carles Lorente)

Amb ull de peix des del cim més alt del Palau (foto: Carles Lorente)

Palau foto blackvelvet12

Mai he vist res tan clar (foto: Blackvelvet12)

2000 mil Gràcies per aquest gran nit!

2000 mil GRÀCIES per aquesta gran nit! foto: (Esther Sabadell)

Us deixem també amb les cròniques de la nit que han fet la Mireia Rom del  Totmusicat i la d’en Xavier Cervantes del diari Ara.

Aprofitem el post per recordar-vos que avui diumenge surt a la venda el disc de la Marató en favor de la recerca per les malalties del cor. El trobareu encartat amb tots els diaris per 10€. Aquí en podeu sentir un tastet. Val molt la pena. Per la qualitat musical i per la contribució solidaria que fa. Nosaltres hi vam participar l’any 2012 amb el nostre petit gra de sorra versionant  “No miris enrere” dels Oasis.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=Udm10EN_hWg]

Passeu un molt bon diumenge.

 

Apunta’t a la newsletter