beneficweb2

Amics,
tenim novetats sobre el concert benèfic que farem l’11 de desembre al Teatre-Auditori de Sant Cugat. L’altre dia us anunciàvem alguns dels noms que formaran part del cartell d’aquella nit i avui n’avançarem un altre. Serà una nit única, un sol concert. Us recordem que tots (TOTS) els beneficis aniran destinats a la Fundació A. Bosch. Aquesta fundació promou la investigació i recerca de solucions mèdiques, biomèdiques o quirúrgiques derivades de malalties infantils. Treballen colze a colze amb l’hospital de la Vall d’Hebron en projectes tan necessaris com la lluita contra el càncer infantil o el desenvolupament de tècniques d’operació als infants mentre estan al ventre de la mare.

Hem trobat una bona colla d’amics que ens volen acompanyar aquell dia. Gent que com nosaltres es dedica a la música i que ha acceptat venir de manera totalment desinteressada per aconseguir muntar un bon sidral solidari. Us els presentem!

 Blaumut

Blaumut
Després de petar-ho tot amb el seu disc de debut “El Turista”, els Blaumut estan actualment preparant noves cançons fora dels escenaris. Per això valorem i molt que els homes que xiulen s’hagin animat a trencar el silenci per un dia.

joandausa

Joan Dausà
En Joan ja és com de la casa. Després de la col·laboració que vam fer pel Cicle Encisat era de calaix que acabaria venint a Els Amics i els seus amics. Dos discos i un Premi Gaudí per la veu més profunda del pop a casa nostra.

catarres

Els Catarres
Uns altres que es volen sumar a la festa tot i no estar girant. Vam tenir l’honor de participar en el seu concert final de gira fa uns mesos i ara tenim el plaer de poder-los convidar nosaltres a cantar una de les nostres cançons. L’Èric Vergés, en representació del grup, ens regalarà segur un dels grans moments de la nit.

mamzelles

The Mamzelles
Ens vam conèixer durant la gira Espècies per Catalogar en un concert a Sant Feliu de Codines. I des d’aquell dia sempre dèiem “Hem de fer algu, hem de fer algu”. Ha arribat el dia. Estan presentant el seu nou disc Tòtem però faran parada al nostre concert també. Quina cançó triarà aquest trio tan explosiu?

cybee

Cybee
L’aposta de futur. Un grup jove, fresc, descarat. Els vam conèixer en el mític concurs Amics Versions quan van presentar-nos una relectura molt divertida de 4-3-3. No cal ser enginyer aeronàutic per esbrinar què vindran a fer.

ROGER MAS _ foto Jordi Plana Pey

Roger Mas
Escoltem en Roger Mas desde fa molt de temps. Al nostre pis sonaven cada dos per tres les seves primeres cançons i ja llavors, ens encisava la seva veu tel·lúrica. Ens fa una il·lusió especial que algú d’aquesta trajectòria i bagatge també hi vulgui ser.

I com diu la cançó, “només hi faltes tu”. Si tens ganes de ser-hi, de viure una nit única i de fer del món un lloc una mica millor, aquí tens l’enllaç amb la pàgina on es poden adquirir les entrades. Mai demanem ni retweets ni que en feu difusió entre els vostres amics i familiars. Aquest cop sí. Avui queda un mes just per aquest concert. Entre tots ho emplenarem Sant Cugat i ho farem possible.

Gràcies per endavant.

Apunta’t a la newsletter