Captura de pantalla 2014-11-13 a las 0.16.25

Amics, avui us proposem una iniciativa 2.0 que ja feia dies que ens ballava pel cap. Fes la teva portada del nou disc d’Els Amics de les Arts. Com ja sabeu la portada disc és un dels moments creatius més importants del disc en sí…perquè és el que acaba sintetitzant l’essència de l’obra musical. I a nosaltres la Melinda ens va acabar trobant.

Però després de tota aquesta filosofada…de què va tot això?

Ens encantaria que ens féssiu arribar les vostres portades des d’una perspectiva personal. Us deixem aquí la foto sense la cara de la Melinda perquè jugueu: retallar, dibuixar, editar amb photoshop, patchwork, collage, temperas, plastilina, ceràmica, fotografia, serigrafia, radiografia, tot el que acabi amb -grafia (no si val rat-afia)… Deixeu volar la vostra imaginació. Aquí us podeu descarregar la portada en alta qualitat per treballar o clickeu a la imatge directament.

Nosaltres hem fet algun experiment friki de portada. Més avall podeu veure’n el resultat.

I a on s’han d’enviar?

Per terra, mar i aire. Ens les podeu ver arribar al correu amicsdelesarts@gmail.com amb el tema amicsportada o via instagram amb el #amicsportada #elsamicsdelesarts, o via twitter amb la foto afegida al tuit i dirigida a nosaltres amb l’@amicsdelesarts i #amicsportada o al facebook penjant-la al mur de la nostra pàgina i amb el #elsamicsdelesarts #amicsportada. D’entre totes les fotos escollirem la més xula.

I el premi…que és el més important, quin és?

La portada guanyadora s’emportarà una entrada doble pel concert que farem aquest 13 de desembre al Teatre Principal de Badalona a les 21:00h.

I les altres portades?

Totes les portades que ens arribin es publicaran al bloc del grup.

Així que comenci la creativitat!

Captura de pantalla 2014-11-13 a las 0.11.30 Captura de pantalla 2014-11-13 a las 0.11.10 Captura de pantalla 2014-11-13 a las 0.10.54 Captura de pantalla 2014-11-13 a las 0.10.32

Apunta’t a la newsletter