Composició fotogràfica de Neus Buades. Neus és absolutament brutal la foto! i amb #miracles

Composició fotogràfica de Neus Buades. Neus és absolutament brutal la foto! #miracles. Per cert com es diu la criatura?

Amics us en recordeu? La gira passada vam obrir una secció que portava per títol FAN-ART. Voleu veure què va passar? Doncs doneu un cop d’ull aquí. Així doncs, aquesta gira ens hi tornem a posar. La setmana passada obríem el clàssic #dinosaurespelmón i aquesta #amicsfanart.

Captura de pantalla 2014-11-02 a la(s) 22.46.20I en què consisteix això de #amicsfanart ? Doncs molt senzill. Volem veure què us suggereix la nostra música…des de dissenys que feu, a samarretes, maquetes, galetes i pastissos, manualitats, il·lustracions. El que sigui que us hagi inspirat la música d’Els Amics de les Arts.

I com ho podrem veure? Simplement feu una foto al vostre amicsfanart i envieu-la al nostre correu amicsdelesarts@gmail.com o directament via instagram el #amicsfanart #elsamicsdelesarts. Ens encanta veure la vostra creativitat vinculada amb la música d’Els Amics.

De moment us deixem amb un tastet d’alguns #amicsfanart que hem trobat fent el curiós per l’instagram. Que no pari la creativitat!!

Samarreta de Merywheter

Samarreta de Merywheter feta a mà.

Esbos de Yasmina Capó.

Esbós de Yasmina Capó dels bons fotògras.

Composició fotogràfica de @socelconfeti

Composició fotogràfica de @socelconfeti. Qui serà el confeti? NO ho sabem però s’ho munta molt bé amb les seves propostes 2.0 de vincular el text de les lletres amb imatges cada dimecres.

I recordar-vos que demà dimarts anunciarem els primers amics que vindran a tocar amb nosaltres en favor del benèfic que organitzem el proper 11 de desembre per a la recerca contra el càncer infantil (Hospital Vall d’Hebron i Fundació A. Bosch). Estigueu atents al bloc.

Captura de pantalla 2014-10-20 a la(s) 01.11.57

img_app_home_gran

I finalment recordar-vos que els que tingueu mòbil (queda algú que no tingui mòbil?) ja us podeu descarregar la nova actualització per Android i iOS amb l’opció de veure i fer comentaris al post. Però més bones notícies mòbils. La gent de Sixtemia ens ha dit que en breu (molt i molt breument) habilitaran un mòdul de xarxes social que englobarà tota l’activitat d’Els Amics a la xarxa en un sol click de l’AmicsApp. Us avisarem que estigui llesta la millora.

Bon dilluns i que comenci amb força aquesta gran setmana que ens espera!

 

 

 

 

 

 

 

 

Apunta’t a la newsletter