Captura de pantalla 2014-11-19 a las 23.32.20

Nois…estem rebent moltes propostes de FES LA TEVA PORTADAPrimer de tot, moltes gràcies per la vostra participació. Ens agrada molt veure com deixeu anar la vostra creativitat.

Comencem…Hem obert un Flickr consultable des de la nostra web. En aquest link podeu veure totes les portades rebudes fins al moment. Allà podeu comentar cada portada una a una i fer un like a la que més us agradi. La que més likes tingui s’emporta l’entrada doble per anar al concert de Badalona d’aquest dissabte 13 de desembre al Teatre Principal (mireu el súper-poster de més avall. Hem posat el títol de “Badalona” tombat per crear sensació de novetat, de sorpresa, bàsicament per copsar l’atenció del públic a la primera. Ha funcionat?)

Teniu temps per enviar la vostra portada i anar votant la que més us agradi fins el proper dimecres 26 de novembre. Podeu enviar-ne tantes com volgueu. L’única condició és que heu de mantenir la plantilla que us vam proposar amb el títol del disc i el nom del grup al marge dret.

Recordeu que ens podeu fer arribar les vostres propostes per 4 vies (terra, mar i aire):

Per email a amicsdelesarts@gmail.com

Per twitter posant el #amicsportada i @amicsdelesarts (així us podrem trobar)

Per facebook posant #amicsportada @elsamicsdelesarts

Per instagram posant #amicsportada

I molta sort a tothom!

Badalona POSTERFINAL1

 

 

Apunta’t a la newsletter