9n (1)

I lluiteu amb tot i més, que és avui que es decideix si demà tot això es nostre, si demà ja no som res! (A Mercè d’un So)

Amics, avui és un dia festiu, històric, democràtic, de País. Un punt d’inflexió que recordaran els nostres fills. Perquè avui decidim, i ho hem aconseguit des del gran motor que és la veu unida d’un poble, d’una identitat, d’una cultura, d’una manera de ser. Cívicament i constructivament avui tenim el 9N.

Els Amics de les Arts anem a votar i des d’aquí, des d’aquest petit racó de la xarxa ens sumem, com una veu més, a convidar-vos a fer-ho. Perquè el que ha començat és immens, imparable i demostra simplement la responsabilitat d’una nació que vol créixer i caminar, amb un pas ferm, cap endavant.

Visca Catalunya,

Els Amics de les Arts

Apunta’t a la newsletter