bcnsuite
Amics,
hem estat molt i molt de temps amb ganes de donar aquesta notícia. Avui, per fi, ja ho podem fer. Tocarem al Liceu. Al Gran Teatre del Liceu. Oh yeah! Tot i que falta molt i molt de temps (estem parlant del 16 de febrer de 2015) ja tenim la data al calendari marcada amb vermell. Serà dins els festival Suite Barcelona Music Experience, un cicle de concerts de nova creació que neix avui i que portarà al Liceu primeres espases del món de la música a nivell internacional com Van Morrison, Bob Geldof o Gregory Porter. Ves per on, hi serem pel mig, i avui us ho expliquem amb un somriure a la boca que no us podeu ni imaginar. Era un vell somni tocar al Liceu, i ves per on, aquest també sembla que es complirà. Ja es poden comprar les entrades aquí.

Una abraçada a tots.

 

Apunta’t a la newsletter