Captura de pantalla 2014-10-20 a la(s) 22.53.18

Amics, estem comptant els dies que falten per baixar a València. Serà aquest dijous 23 d’octubre a la Festa de Benvinguda de la Universitat de València (UV). Serà una festassa. Lloc? La Sala Salomé (antiga Noise, antiga Mirror)…amb aquestes pistes no té pèrdua. Una sala que ja la coneixem de la gira Bed & Breakfast l’any 2010 i us podem dir que sona de perles. Així que ens ho passarem bé. Augurem que serà un d’aquells concerts de proximitat i molta energia. I és que sempre que baixem per les vostres terres se’ns repeteix a dintre, com un mantra, el “una cançoneta i mos n’anem” d’un públic generós i agraït.

Si us apunteu les entrades les podeu comprar online al preu de 5€. El concert comença a les 21:00h  amb els grans Senior i el Cor Brutal (quines ganes de veure’ls de nou en acció amb el seu Poder de volar). I després nosaltres amb un rocket-bolo-non-stop-power-folk-electro-pop!

Que no pari la festa!

Salut!

 

Apunta’t a la newsletter