Allò estava ple fins la bandera de bones vibracions! Quina nit València

La Sala estava plena fins la bandera de bones vibracions! Quina nit València (Foto: @moggox)

Amics, el dijous passat en va passar una de molt grossa a València. Més de 1000 persones omplien de gom a gom la Sala Salomé/ antiga Noise/antiga Mirror/antiga Cormorán/antiga Roxy/antiga Teatro…i així fins al neolític (ufff això si que és tenir història com a Sala!). No hi cabia ni una agulla. Era literalment una polvorí universitari. En resum…vam flipar amb la festa de Benviguda de la UV! La gent portava la festa al cos. Amb ganes d’Amics i de cantar a ple pulmó. Ens va precedir l’actuació dels grans Senior i el cor Brutal. Van estar excel·lents, guitarreros i contundents. I amb la gent ja a tope vam entrar en escena. La rebuda va ser immensa. El públic va fer volar el concert des del primer instant. Hi havia molt bona vibra a l’ambient i nosaltres estàvem entregats. Ho vam donar tot. Energia i més energia que ens retornava multiplicada per 1000! Dies com aquests no fan res més que constatar que el vincle amb els valencians és de germans malgrat tot l’esforç que hi posen per aillar-nos culturalment. Ens poden tancar la tele i la radio però les cançons arriben i retronaven amb aquell accent tan preciós i juganer del sud. I sí..va sonar el “una cançoneta i mo n’anem” que ens té el cor robat. Gràcies públic valencià per ser-hi!

Instagram photo by verdetu8

I direu que aquesta foto s’assembla a la de la capçalera. Sí..però ara en color. Foto: verdetu8

I més coses. Sí! Ja tenim l’App a tot drap! Ja es poden fer i veure els comentaris del bloc directament amb l’aplicació dels Amics. Així que si voleu estar al dia del grup amb el mòbil ja ho sabeu. Baixeu-vos l’app!  (Bona feina @sixtemia)

I finalment! Nova confirmació de concert! Serà el 10 de gener al Teatre Auditori de Granollers. Quines ganes de tornar-hi. Allò  és canela fina.

I res més. Recordeu que la nostra pròxima parada és a la Faràndula de Sabadell aquest 7 de novembre a les 21:00h. Si voleu veure Els Amics en acció podeu trobar entrades aquí. 

Salut i bon dilluns.

Apunta’t a la newsletter