foto nuni_cuinetes

Els Amics a tot gas. foto: nuni_cuinetes

Nois, ahir va ser una nit molt divertida. Com ja sabeu la vam titular: “Avui Decidim”. Sí! ahir vam poder decidir el que volíem. Les 150 persones que van guanyar la invitació pel concert del #105Confidencial van escollir el següent repertori (per ordre de més a menys votada): Jean-Luc, Tren Transsiberià, 4-3-3, Ja no ens passa, Preferiria no fer-ho i Louisiana o els camps de cotó. El públic a mesura que entrava a la sala  agafava una papereta amb 18 opcions i n’escollia 6. Nosaltres per donar-li temps a “l’escrutadora” (la paraula sona prou malament) vam fer un inici de bolo amb Museu d’Història Natural, Corredor de Fons, El Mite de Prometeu i Noble Art. La nit era especial i el ritme també era molt especial (li deiem ritme anticlimax). Estàvem molt còmodes a dalt de l’escenari, així que la improvisació aflorava pels quatre cantons. Cada dos temes desvetllavem la vostra elecció i ho representàvem amb un gràfic tipus formatget excel perquè veiessiu clarament els resultats de la vostra votació. A més a més el públic va aprofitar, en plan parlament, per fer-nos algunes preguntes. I finalment la nit va acabar amb un gran regal. Va tornar a sonar la joia de la corona: “La Taula Petita” en total confidencialitat. Un plaer compartir amb vosaltres la nit d’ahir en petit comitè.

I aquest matí de camí cap a Andorra amb tot el peix venut! Sortim a les 10…carretera i manta…Ordino ens espera. Hi ha moltes ganes de concert!

Abans de marxar aprofitem també per fer-vos un petit resum-guia dels concerts que tindrem aquests propers mesos: el 23 d’octubre serem a la gran València a la Sala Mirror a la festa de Benvinguda dels estudiants de la UV, el 7 de novembre a la mítica Faràndula de Sabadell, el 28 de novembre al Teatre Joventut de l’Hospitalet (un lloc superacollidor), i el 13 de desembre al Teatre Principal de Badalona.

I el resultat de l'es

I el resultat de l’escrutini de la nit va ser: Jean-Luc (blau), Tren Transsiberià (vermell), seguit pel 4-3-3 (verd), Ja no ens passa (lila), Preferiria no fer-ho (blau turquesa) i finalment amb poquets escons Louisiana o els camps de cotó (taronja)

 

Dueto al Hammond: Dani + JE a cavall d'un Tren Transsiberià

Duet al Hammond: Dani + JE a cavall d’un Tren Transsiberià Foto: elsa_arranz

 

foto: cristineta90

Estàvem ben juntets a l’escenari. foto: cristineta90

 

foto: elsa_arranz

“Pel poder de la pandereta” foto: elsa_arranz

 

 

Apunta’t a la newsletter