Els Amics de les Arts al Privat de Mataró

Amics,
el cap de setmana del 10 i 11 d’octubre es va acostant a poc a poc. El concert de l’Auditori de Girona comença a tenir molt bona pinta. Tot pinta que Girona tornarà bullir en la segona visita que farem a la ciutat durant aquesta gira. Pels que volgueu venir que sapigueu que encara queden entrades a la venda a diferents preus.

El dia després serem a la “nostra” sala: el Privat de Mataró. Ens fa una il·lusió immensa tornar a repetir la festa que vam organitzar l’any passat sota el lema de “50.000 al Facebook”. Ara mateix som 62.359. Clar. el màrketing no era tan eficaç amb el 62.359. No podíem posar la Festa dels 62.359 al Facebook. Era com lleig. Llavors hem decidit batejar-ho com Els Amics en Privat. ENCARA QUEDEN ENTRADES. Si després del supervídeo de la setmana passada encara no heu quedat convençuts…

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=nsTGnDwIwnQ]

… us fem saber que hi afegim nous i fantàstics alicients. Aquell dia tindrem el luxe de comptar amb en Halldor Mar d’artista convidat. El coneixeu? En Halldor és un músic islandès que ha versionat els clàssics de la cançó catalana en anglès. I sentir aquestes cançons de tota la vida en un altre idioma és tota una experiència. Com sonaria “Al vent” en anglès? Quedaria bé “Remena nena”? Aquí teniu el seu disc on trobareu totes les respostes. Mentrestant, un tastet aquí.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=wckfCuvh9Hg]

Més coses per aquell dia, com haureu vist, a partir de les 00.30 tindrem sessió d’Els Amics Djs. I volem que ens ajudeu. Quines cançons us agradaria sentir? Podeu deixar les vostres peticions en forma de comentari en aquest post!

Salut!

 

Apunta’t a la newsletter