Panorama_Girona_Cases_del_Riu

Tornem a Girona. Demà passaran coses!

Amics, demà divendres serem a l’Auditori de Girona. És tot un plaer poder revisitar per segona vegada la ciutat immortal. Aquesta setmana hem assajat com mai el nou repertori i ja el tenim llest per demà. Esperem que ho disfruteu aquest divendres vespre a les 21:00h. Si voleu venir encara queden les últimes entrades aquí.

CONNEXIÓ STREAMING 20:00h DES DE l’AUDITORI DE GIRONA

Captura de pantalla 2014-10-08 a la(s) 23.27.34Aprofitem també per convocar-vos online el mateix divendres a les 20:00h. Posarem la connexió a la pàgina principal de la web. Us saludarem en streaming des de l’auditori i veureu els preparatius del concert, o el que vindria a ser la “vidilla” d’abans de l’adrenalina. (Com ens agrada fer aquestes coses!).

Fins demà divendres.

Salut i Amics!

 

Apunta’t a la newsletter