Ja tornem a ser aquí. A la foto, entrenant pel Correbarri

Bon dimarts a tots,
després de retrobar-nos amb l’estudi la setmana passada i gravar coses noves que teníem al tinter (i que no podem dir què, i que no podem dir quan, i que no podem dir com, i que tot arribarà, i que han quedat molt bé, i que segur que us agradaran, i que són algunes cançons inèdites del darrer disc, i que és molt xulo entrar a gravar a estudis Ground, i “que bonito que es Cornellà del Terri”, i que guai que és treballar de nou amb en Conangla, i que ja tenim ganes de fer-les en directe l’any vinent)… tornem a la carretera.

Aquesta setmana doblet: divendres a les 21:00h a l’Auditori de Girona i dissabte a la Sala Privat de Mataró. L’Auditori fa patxoca i tornarà a ser una bombonera en territori amics, a casa. I l’endemà serem a la mítica Privat de Mataró a la Festa Amics: sopar, concert d’en Haldor Mar, concert d’Els Amics i Amics Dj. Sessions fins a la matinada. Serà una festassa. Aquí us passem les vostres recomanacions i us animem a que seguiu proposant-ne: Green river dels Cridens, Jamiroquai, Clàssics del rock català, 9SON, amb la cançó LLIURE, alguna de Freddie Mercury, Mònica Green-Let’s Dance, Massa locu-Pol Cruells, La ciutat entre dos blaus, Sexy dels Oques Grasses, Pa amb oli i sal (remix)-Blaumut, Gang of rhythm de Walk of the Earth, alguna de Queen, Royal de Lorde, paquito el chocolatero, torero, summer nights, BadlandsLA calling, Club de fans de John Boy, If you wanna, Locked out of heaven, Músic de carrer, Non È facile, Si ets de Sabadell-Pol Cruells, Purple Haze, Baba O’Riley, Satisfaction, ‘Wor’ de Django Django, ‘Tchiki Tchiki Tchiki’ de Make The Girl Dance, Little Talks dels islandesos Of Monsters and men, Walk of life o Money for nothing dels grans Dire Straits, Manifiesto delirista-Love of Lesbian, Queen – I want to break free o Bohemian Rhapsody, Billie the vision -summercat, U2-sunday bloody sunday, ol’green.

Això de fer llistes és molt divertit. Al ser quatre amics n’hi ha per donar i per a vendre i d’estils ben variats. Passem del Safe and Sound dels Capital Cities d’en Ferran, al Girls just wanna have fun de la Cyndie Lauper d’en Joan Enric, al Sono Tremendo d’en Rocky Roberts d’en Dani, al Tighten up de The Black Keys de l’Eduard. Una bona batidora.

I l’endemà a les 9 del matí ens podreu trobar a la sortida del Correbarri apadriant al barri de Sant Andreu. No sabem com estarem després de passar pel Privat però nosaltres serem allà. Hem fet dieta, quatre abdominals al dia i dues voltes a la plaça d’abaix. No sabem si la preparació ha estat suficient i la idònia però ja no hi ha marxa enrere. Diumenge a les 9 hi serem. Tota la info aquí.

Captura de pantalla 2014-10-07 a la(s) 06.48.46

Us recordem que Els Amics serem de nou a València a la Festa de Benvinguda de la Universitat de València el proper dijous 23 d’octubre a l’antiga sala Mirror/Noise i que actualment es diu Salomé. ( que també li podrien haver posat Mirror 2 o 3). Tocarem amb Seniro i el Cor Brutal. Us hi esperem. Entrades a un preu supercompetitiu aquí.

I per acabar, un parell de videos xulos xulos fets i penjats per seguidors a youtube. Avui Els Binocles d’en Pere i Lousiana o els camps de cotó.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=Dke_b-4grjo]

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=GuDaE7JKDSI]

Salut!

 

 

 

Apunta’t a la newsletter