Quina portada més xula. I el més fort és que va ser la darrera foto que vam tirar després d'un maratonià dia de fotos amb l'Ibai a l'estiu del 2009.

Quina portada més xula. I el més fort és que va ser la darrera foto que vam tirar després d’un maratoniana sessió de fotos amb l’Ibai a l’estiu del 2009.

Amics, avui estem d’aniversari. El nostre Bed & Breakfast (sí, sí el que hi surt el gos a la portada) celebra els seus primers 5 anys. El 31 d’octubre de l’any 2009 el disc es va presentar en societat al final de l’entranyable concert del Casal de Calaf (us deixem amb l’extensa crònica de l’Elisenda Soriguera, filla de Calaf, d’aquella nit i amb una perla sonora del dissabte qualsevol). Emocionats el vam posar a la botigueta i ens vam quedar una bona estona explicant a tothom detalls i anècdotes del nou disc (fins hi tot vam fer un mapa del B&B perquè ningú es perdés). Recordem aquell moment amb molta intensitat. Veníem d’un procés de gravació (vídeodocumentat) als @EstudisNomada i veure que el B&B començava a volar ens feia molt feliços…I qui ens havia de dir que volaria tan i tan amunt! Gràcies per estimar-lo tant!

Captura de pantalla 2014-10-30 a la(s) 05.02.36

Mític concert de castanyada a Calaf on va veure la llum per primer cop el Bed & Breakfast. Beds, Breakfast, homes gos i castanyes.

Captura de pantalla 2014-10-30 a la(s) 06.32.26

Per molts anys també a l’Home que treballa fent de gos!

Captura de pantalla 2014-10-30 a la(s) 06.20.16

I res més…abans de marxar de festa d’aniversari us recordem que la propera parada és a Sabadell aquest 7 de novembre. El teatre ja fa una patxoca impressionant. Les entrades les podeu trobar aquí.  Serà una gran nit! (Per cert, ens han dit que a Sabadell hi ha dinosaures? i en un museu? )

Bon dijous a tothom!

Apunta’t a la newsletter