Foto: Andosins

Gràcies per la calidesa d’aquesta nit Andorra Foto: Andosins

“Agafarem la roulotte
seguirem els del Tour
i ens pararem a Andorra
a comprar-te un perfum”

Amics, avui visitàvem per segona vegada en la nostra història el país dels Pirineus i ens feia molta il·lusió. La gira passada va ser a Escaldes-Engordany i enguany Ordino. El Teatre Nacional és acollidor, tot de fusta clara, amb un so cristal·lí i amb 2 pisos de gent plens de gom a gom que ens rodejava per tots arreu. El concert ha començat amb un públic escoltant, atents a les músiques i a les lletres però mica en mica els hem anat portant cap al nostre terreny. Hem fet sortir dues parelles a ballar…això sí, ens ha costat convencer-los, però al final els valents han sortit. Ens deien “clar això és un poble i tothom es coneix”…però deixant les vergonyes a un costat les dues parelles que han sortit s’han deixat anar i ho han fet súperbé. La nit anava agafant intensitat…i a Jean-Luc tot el teatre s’ha posat dempeus i el funky de Preferiria ha acabat d’encendre la nit. Tornada solemne del bisos amb Bruce Willis que ha sonat com mai (per cert, en Dani estava contentíssim perquè tenia un Steinway & sons entre els dits). Traca final amb la Merda se’ns Menja, Ja no ens passa i el Tren Transsiberià que ha fet ballar i ballar a tothom. I en principi el bolo ja estava. Però la gent dempeus cridava “no marxarem, no marxarem”…i després de prèvia reunió sobre l’escenari hem acabat amb la nostra estimada Taula Petita. Després del concert hem sortit a firmar-ho tot.

Gràcies Ordino i Andorra per la rebuda que ens he fet. Ja tenim ganes de tornar!

Foto: Andosins

Moment guitarrero de la nit Foto: Andosins

Com he gaudit dalt de l'escenari Foto: jibite

Que bé que ens ho hem passat dalt de l’escenari. Que no pari el tren. Foto: jibite

 

Apunta’t a la newsletter