Feia dies que no posavem les fotos de l'Ibai. Sempre queden bé.

Feia dies que no posàvem les fotos de l’Ibai. Sempre queden bé.

Amics, aquest matí sobre les 12:15h en Dani i l’Eduard (format dueto) seran a Els Matins de TV3 per presentar el cicle Encisat. Com ja sabeu aquest és un cicle que hem organitzat Els Amics de les Arts al nostre barri, Sant Andreu, per portar música al SAT! Teatre el primer divendres de cada mes. Pròxima parada: Sara Pi…aquest proper divendres 7 de novembre amb la seva veu torrada amb tocs brasilenys. Si hi voleu anar les entrades estan disponibles online.

Captura de pantalla 2014-10-22 a la(s) 09.00.40

I recordeu avui teniu el #dimecresfotoamical que organitza @socelconfeti. Podeu saber-ne més al seu twitter. I al Punt de trobada amical també hi passen coses…els podeu visitar al seu facebook. I més coses. Regirant la web hem trobat una col·lecció molt xula de fotos del concert del Confidencial de l’Izinu (foto aquí)

[youtube=https://www.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=Z5zidqHb4KQ]

I per fi el Projecte Melindro que ens proposa el Capitan Urias. Aquí el seu post-Tutorial de com participar-hi. El guanyador del concurs Projecte Melindro s’emportarà una entrada doble pel concert que farem el dissabte 13 de desembre al fantàstic Teatre Principal de Badalona. Sort!

Captura de pantalla 2014-10-20 a la(s) 22.53.18

I recordeu demà a València. Encara hi ha entrades per veure’ns en acció a la Sala Salomé a la Festa de la Universitat de València. Preu 5€.

 

 

Apunta’t a la newsletter