Captura de pantalla 2014-10-14 a la(s) 16.29.37

Quina nit tan gloriosa la del Privat! (foto: Laia Estebaranz)

Amics, avui la primera crònica dels concerts d’aquest setmana passada, i comencem pel més recent, el del Privat de Mataró. Tenim de tot: fotos, vídeos, concursos…així que avui hi posarem poques paraules i molt material visual:

El Privat era una bombonera. La gent, puntual, va arribar a les 20:30h per sopar. Les burgers van volar i en @Halldormar va acompanyar la primera hora de la nit amb els seus clàssics catalans internacionalitzats. Nosaltres estàvem per allà al mig xerrant amb la gent i comentant la jugada. L’ambient era immillorable i nosaltres teníem unes ganes de concert impressionants. A les 22:15h vam començar puntuals. Teníem el públic a 20 cm davant nostre (mireu les fotos). D’això se’n diu música de proximitat. La inèrcia del públic va disparar el concert d’una manera brutal des del primer tema. Era com si ens estirés a anar cada cop més amunt. Les cançons s’intercalaven amb petites intervencions: des de la foto de grup en ple concert, fins al moment dels mòbils encesos de Louisiana o els camps de cotó on en Ferran va estar a punt de trucar a casa seva amb el telèfon de la noia que tenia al davant. A la cançó “M’he aficionat al ball” vam convertir la pista de la discoteca en un concurs de ball en tota regla. Des d’aquí felicitar les quatre parelles guanyadores del concurs de ball d’Els Amics. Ens vau impressionar amb la vostra tècnica dansaire. A cada tema la cosa creixia fins a arribar a la traca final del concert. Nois, concerts com aquests es queden gravats al bulb raquidi…gràcies a tots per fer-nos la nit tan especial.

I després vam tenir un regal. Vam poder punxar discos amb la sala plena. Va ser una experiència divertidíssima. En Ferran, el nostre home binari fins hi tot es va currar uns “mashups” deluxe mesclant Preferiria amb Get Lucky,  o Adele amb Icona Pop. Allò era un “domendomen”. La nit no s’acabava mai.

Us deixem amb un vídeo “colage” d’aquests que fa en Kurti des de la seva torre de control on es copsa molt bé la festassa del concert.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=16yKmfsLFxs]

I seguim. Teníem també un videomató funcionant non-stop abans/durant/ i després del concert enregistrat pel gran Capitán Urias. Us recordem que aquestes imatges que veureu a continuació estan gravades sota els efectes de la festa i xerinola, amb nocturnitat i descontrol. Si les mireu després de fer una migdiada us poden afectar sèriement. Així que us recomanem un us moderat d’aquest document visual.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=FtYfZro1or0]

També dir-vos que el Capitán ha iniciat el “Projecte Melindro”. Que vindria a ser revisitar la lletra de “Museu d’història natural” amb una versió personal molt free-style interpretada i gravada en vídeo pels seguidors. Quan l’iniciï us n’informarem.

I més coses, recordeu que teníem un concurs en marxa. Gràcies a totes per les fotos que heu publicat a l’instagram amb el #amicsprivat. La foto que hem escollit com la més xula de la nit és la de la Lauramalagarriga. Ja saps que tens una entrada doble pel concert que farem el 13 de desembre al Teatre Principal de Badalona. Felicitats! Aquí us deixem la foto.

Captura de pantalla 2014-10-14 a la(s) 17.00.35

I abans de marxar us deixem amb les fotos de la Laia Estebaranz que ens va fer de reportera fotogràfica durant tot el concert. Merci Laia per immortalitzar aquella nit.

Captura de pantalla 2014-10-14 a la(s) 16.31.09 Captura de pantalla 2014-10-14 a la(s) 16.30.48 Captura de pantalla 2014-10-14 a la(s) 16.30.33 Captura de pantalla 2014-10-14 a la(s) 16.30.10 Captura de pantalla 2014-10-14 a la(s) 16.29.59 Captura de pantalla 2014-10-14 a la(s) 16.29.23 Captura de pantalla 2014-10-14 a la(s) 16.29.09

Apunta’t a la newsletter