25.000 gràcies!

Només hi ha 75 entrades dobles!

1a CONFIDÈNCIA

Amics,
el pròxim dijous 16 d’octubre farem un concert Confidencial RAC105 a l’Antiga Fàbrica Damm. Com molts ja sabreu, és un concert on només es pot accedir amb invitació. Que com s’aconsegueix? Aquí teniu un Copy/Paste que hem fet directament de la pàgina de RAC105.

Comencem la temporada de 105 Confidencial amb un grup molt esperat. Ja van ser amb nosaltres al mes de maig, i ara volem que Els Amics de les Arts tornin a pujar a l’escenari de l’antiga Fàbrica d’Estrella Damm, aquesta vegada presentant el seu darrer disc: Només d’entrar hi ha sempre el dinosaure. Ho faran el dijous 16 d’octubre, a les 21 h, i no us ho podeu perdre!

Per això regalem 75 entrades dobles entre tots els que ens envieu un correu ainternet@rac105.net i, aprofitant el tema “Preferiria no fer-ho”, ens digueu què és allò que més mandra us fa fer. Sigueu originals, que “anar a treballar cada dia” ja està molt vist!

És molt important que al correu ens indiqueu, a més, el vostre nom complet, el nom d’usuari de la Comunitat105 (us podeu donar d’alta aquí), el número de DNI i un telèfon de contacte.

Les 75 entrades dobles es sortejaran entre tots els correus rebuts que compleixin els requisits a raó de 10 per dia durant els dies 7, 8, 9, 10, 13 i 14 d’octubre, i 15 entrades el dia 15. Al llarg del dia sortiran publicats en aquesta mateixa notícia el nom dels guanyadors del sorteig del dia -amb qui haurem contactat prèviament. Els correus que no surtin guanyadors del primer sorteig participaran en el segon, i així fins al de l’últim dia, de manera que només es pot enviar un correu per persona.

L’adreça per venir a buscar les entrades és avinguda Diagonal, 477, planta 15, de Barcelona, i l’horari és de 8 a 14 h i de 16 a 22 h. Ara, doncs, poseu-vos les piles i a escriure!

Si voleu més informació només heu de clicar aquí.

2a CONFIDÈNCIA

Captura de pantalla 2014-10-13 a la(s) 08.12.41

Aquest divendres 17 d’octubre a les 21:00h el “Només d’entrar hi ha sempre el dinosaure” arriba per primera vegada a Ordino (Andorra) al Teatre Nacional dins del 32è Festival Narciso Yepes. Les entrades es poden comprar a la Oficina de Turisme d’Ordino en persona, o via email: ot@ordino.ad o trucant directament en aquest número (que sembla curt però és el que és): +376 87 81 73.

NOTA d’ÚLTIMA HORA: El concert del Teatre Nacional ja ESTÀ PLE! Mil gràcies per la vostra acollida. Només queden 4 entrades al segon pis. Així que si algú s’anima ja ho sabeu: escriviu a ot@ordino.ad o truqueu al +376 87 81 73

 3a CONFIDÈNCIA

I finalment per demà i demà passat ja estem preparant les supercròniques amb fotos i vídeos del concert de l’Auditori de Girona i de la gran festa del Privat de Mataró. Recordeu també que tenim en marxa el concurs #amicsprivat. Només heu de publicar fotos de la nit del Privat a l’instagram amb el #amicsprivat. La foto més xula s’endurà una entrada doble pel concert que farem el 13 de desembre al Teatre Principal de Badalona. 

Salut!

Apunta’t a la newsletter