Amics, estem on fire (que vindria a ser un “que no pari el xucuxucu”). Portem una ratxa de posts non-stop 24h party people, així que no pari el ritme frenètic.

Els maps ens hi deixa anar amb cotxe en línia recta en 8h llargues.

Els google maps ens hi deixa anar amb cotxe en línia recta en 8h llargues. Barcelona – Santa Margalida

Avui al matí sortim cap a la mítica Illa de la calma. Arribarem a Mallorca al migdia: hotel, dinar, mini-migdiada, dutxa, acudits de camerino, proves de so, Meet & Greet, sopar, escoltarem Leitmotiv i The Oceans i concertàs “cohete” de Festa Major en plena nocturnitat (2:00AM) a la plaça de la Vila de Santa Margalida. Amunt les festes de la Beata 2014!

Com ja sabeu també teníem en marxa un concurs “Meet & Greet” amb la gent de Baleària. Els tres guanyadors són: Laura Rubio Riera +1, Xisca Calafat Bujosa +1 i Aina Contestí Rubert+1. Moltes felicitat a tots. Es posaran en contacte amb vosaltres per quedar i trobar-nos abans del concert.

Com molts ja sabeu vam engegar un #icebucketchallenge o millor dit #allòdelagalledaielgel per a la Fundació @fmiquelvalls en favor de la recerca contra l’ELA i nois…sembla que la cosa s’embala.

Com ja sabeu vàrem nominar a en @mariusserra i a en @ramongener. Doncs bé, en Màrius puntual com un rellotge ja ha fet els deures amb embarbussament inclòs. Aquí tenim el seu repte de glaçons i galleda. Un cop fet “i en veure que no n’hi havia per tant” ha nominat a en @tonialba i en Sergi López. Per cert, ben aviat també en Ramon Gener en acció sota l’aigua congelada.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=ytXatbhaLw4&feature=youtu.be]

Aprofitem també per a felicitat a socelconfeti per la seva iniciativa del #dimecresfotoamical. Estan sortint unes fotos molt xules. Aquí us en deixem un petit tast i us animem a participar-hi. Cada dimecres a instagram podeu participar penjant una foto que us recordi un fragment de les lletres de les cançons dels Amics amb el #dimecresfotoamical.

Captura de pantalla 2014-09-04 a la(s) 23.55.14

Captura de pantalla 2014-09-04 a la(s) 23.56.09

Captura de pantalla 2014-09-04 a la(s) 23.57.03

Captura de pantalla 2014-09-04 a la(s) 23.58.18

Captura de pantalla 2014-09-05 a la(s) 00.00.38

Captura de pantalla 2014-09-04 a la(s) 23.59.18

Recordar-vos també que s’ha format un grup de facebook de seguidors molt actius que es diuen Punt de Trobada Amical. Us convidem a visitar-los al seu Facebook.

I abans de marxar us recordem les properes dates amicals:

El 10 de setembre, abans de la diada, serem al Festival Harmonies a Torroella de Montgrí. Recordeu que els nens menors de 8 anys no paguen entrada. Concert a les 22:00h juntament amb en Cesk Freixas. Entrades aquí.

El 18 de setembre ens veurem al Cicle EnciSAT!. Com ja sabeu l’EnciSAT! és un nou cicle de concerts que neix de la voluntat d’apropar la música al barri de Sant Andreu de Barcelona. Ja feia temps que teníem ganes de muntar alguna cosa al barri i per fi el tenim aquí. Un concert mensual que començarà el 18 de setembre amb el nostre concert i que el seguirà el d’en Joan Dausà el 3 d’octubre, el de la Sara Pi el 7 de novembre i el de les Oques Grasses el 5 de desembre (ben aviat noves confirmacions).

El 10 d’octubre tornem a la gran Girona! Serem a l’Auditori en el marc del Temporada Alta. Entrades disponibles aquí.

El 17 d’octubre visitarem el Principat d’Andorra al Teatre Nacional d’Andorra a Ordino. Entrades a la venda a partir del 10 de setembre directament a l’Oficina de Turisme d’Ordino o via email al ot@ordino.ad i al tel.: +376 87 81 73.

El 7 de novembre el dinosaure pararà a Sabadell a la mítica Faràndula. Entrades aquí.

El 27 de novembre concert al Palau de la Música (nois ja està ple fins la bandera!! GRÀCIES! en majúscules.)

I el 28 de novembre serem a l’Hospitalet al Teatre Joventut. Entrades aquí.

I fins aquí. Ens veiem aquesta matinada a la Festa Major de Santa Margalida.

Salut!

 

 

 

 

 

Apunta’t a la newsletter