apa anem-hi tots

All together now

Amics,
avui és 1 de setembre, dia de Sant Tornem-hi, el Sant de tots. I quina millor manera de tornar que amb un concert un dilluns? Aquesta nit a partir de les 00.00 serem a la Rambla de Sant Francesc per participar a la Festa Major de Vilafranca del Penedès. Gratuït. Us hi esperem a tots! L’altre dia a Palau Solità i Plegamans va ser maco veure aquell envelat ple de gent dreta amb ganes de passar-ho bé. Avui més!

Captura de pantalla 2014-09-01 a les 15.59.14

Ens van nominar per L’Ice-Bucket-Chal… allò de la galleda i el gel. I mira, ara que ja ho ha fet tothom ens ha vingut de gust fer-ho… A la nostra manera. Tenim el video quasi quasi a punt. Aviat el podreu veure aquí al bloc. Vam desplaçar-nos expressament als Pirineus per fer un Ice-Bucket-On-Va-Aquest-Challenge en les condicions de fred més extremes que el nostre país ofereix a l’agost. Comprovareu que això que fa la gent de cridar i xisclar quan se’l fot per sobre està molt mitificat. No és tant.

image

Heu tocat mai un toro Angus que es digui QuickSilver i que pesi més de 100o kilos? Doncs nosaltres sí. I per molt que porti un cor blanc pintat fa una mica de respecte. Ahir vam fer una visita al Mas La Carrera, el lloc d’on surten les hamburgueses Natrus que heu trobat en algun dels nostres concerts (Per cert, en tindrem aquest divendres a Mallorca!). Un plaer visitar-los i conèixer aquest paradís garrotxí.

Més coses… Aviat publicarem noves dates de la gira de cares a la tardor-hivern. Tingueu les agendes preparades perquè segur que algun us cau ben a prop. De moment podeu consultar l’agenda que ja en teniu per triar i remenar.

Som-hi!

Apunta’t a la newsletter