Captura de pantalla 2014-09-23 a la(s) 06.48.57

NOVA SECCIÓ: AMICS INSTAGRAM

Amics,

avui inaugurem una nova secció que ens fa m0lta il·lusió. Si aneu a la icona de “l’Estrella” o altrament dita secció de “Seguidors” hi trobareu una nova pestanya: Es diu “AMICS INSTAGRAM“. Allà hi podreu veure TOTES les fotos que FEU VOSALTRES amb el #elsamicsdelesarts #amicsdelesarts. A nosaltres ens encanta veure com li poseu imatge a un concert del grup, a les lletres, a les vostres experiències…en resum com us el feu vostre. Gaudiu-la. Us hi podeu passar hores tafanejant.

Captura de pantalla 2014-09-23 a la(s) 07.15.42

CONFIRMAT! ELS AMICS EN CONCERT A BADALONA – TEATRE PRINCIPAL – Dissabte 13 Desembre.

Els Amics en concert al Teatre Principal de Barcelona el dissabte 13 de desembre. Tornem a Badalona, una ciutat Territori Amics. Com ja sabeu vam fer la residència tècnica per aquesta gira en aquest teatre (vindria a ser una mena de posta-apunt) durant una setmana abans de començar la gira, i realment hi estem com a casa. Ens coneixem el teatre de pe a pa (que en anglès seria “from a to z”). A Badalona hem passat des del mític concert a la Sargantana el desembre de 2009 (bombonera-polvorí), al parc de ca l’Arnús a les Festes de Maig del 2010 fins a la Festes de Maig del 2012 al Parc del Turo de’n Caritg. Hi tornem! Entrades pel concert aquí.

Captura de pantalla 2014-09-23 a la(s) 07.33.51

GIRONA -AUDITORI – Divendres 10 Octubre

I més coses. Gràcies a tots per la bona acollida que està rebent el concert de l’Auditori de Girona. Com ja sabeu és la nostra propera parada. Mentrestant aquests dies aprofitarem per a gravar coses, posar-nos en forma pel correbarris i muntar la gira de concerts de cares a l’hivern-primavera.

I finalment, l’Àlex de Suport films ja esta treballant en una peça de vídeo per a recordar la nit del passat dijous a l’enciSAT! Ben aviat al bloc.

Salut i bon dimarts a tots!

 

Apunta’t a la newsletter