Que xula la foto dels 5. (Foto: Helena Martí)

Que xula la foto dels 5. (Foto: Helena Martí)

Amics,

Ahir va ser una nit única. Nosaltres encara estem dins del núvol de l’enciSAT! I és que va sortir tot rodó. El concert va començar puntual amb una falca introductòria molt peculiar avisant al públic del que passaria aquella nit. La gent, TOTS els que vau exhaurir les entrades del teatre en poc més de 5 hores éreu allà dempeus des del primer acord. Va ser un concert diferent perquè ens vam proposar interpretar totes les cançons de “Només d’entrar hi ha sempre el dinosaure” fil per randa, tal hi com les vam concebre al disc. A més a més, entre cançons, ens vam animar a fer una espècie d’audioguia com la dels museus, explicant anècdotes i històries vinculades a la cançó: des de repassar les frases més cèlebres amb què un ex-parella ens ha deixat mai per introduir el Mite de Prometeu, fins a explicar els “altres títols” amb què anomenen a nivell intern les cançons que tots coneixeu. Fins hi tot vam convidar a pujar a dalt de l’escenari dues parelles per celebrar un concurs de ball improvisat on nosaltres érem el jurat. Des d’aquí felicitar a les parelles de ball per la seva valentia.

Moment íntim cantant "També sóc jo" amb en Joan Dausà.

Moment íntim cantant “També sóc jo” amb en Joan Dausà. (Foto: Nico Alonso)

Cap al final de la primera part del concert va entrar en escena un fantàstic Joan Dausà amb el que vam interpretar Apunto Shakespeare. I ens ho vam passar tan bé, que als bisos vam cantar de nou amb en Joan el seu “També sóc jo” (per cert, si algú la té gravada i la puja al youtube que ens avisi via comentari al bloc que ens farà il·lusió veure-la: “Laia Estebaranz gràcies pel vídeo”). I més coses, al més pur estil yanki, a mig bolo vam regalar unes ulleres xules xules de la gent de Tracks fetes a mà al senyor de la Fila 9 Seient 23 (Senyor, si llegeix el post i ens envia una foto seva (selfie o  melafoto) amb les ulleres posades serà divertit). I allò ja anava a velocitat de creuer. Traca final amb 3 clàssics infal·libles. Jean-Luc, 4-3-3 i Matrimoni Arnolfini.

I la nit ens preparava una sorpresa. Els seguidors ens van regalar un mar de llums de colors a l'Hivern. Que grans aquestes iniciatives. Des de dalt era molt guapo.

I la nit ens preparava una sorpresa. Els seguidors ens van regalar un mar de llums de colors a l’Hivern. Que grans aquestes iniciatives. Des de dalt era molt guapo. (Foto: Montse G)

Nit en technicolor (Foto: Núria Ventura)

Nit en technicolor (Foto: Núria Ventura)

Captura de pantalla 2014-09-19 a la(s) 12.04.41

Foto colage encisat. Ball, Dausà, Dani tocant a casa i un gran final feliç (Foto: Frankie Boronat)

I tothom va aplaudir (Foto: laradilo)

I tothom va aplaudir (Foto: laradilo)

Mil Gràcies. (Foto: Laura Anton)

Mil Gràcies. (Foto: Laura Anton)

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=QTawVGYtg1s]

PERÒ la cosa no s’acabava aquí. Després del concert seguia la festa amb un Tête à tête amb els seguidors al hall del teatre. Vam xerrar del concert, vam fer-nos fotos, selfies, i categories fotogràfiques que encara estan per inventar i tot sopant plegats.

Fantàstics! Des d’aquí gràcies a tots per la nit d’ahir i a les marques amigues per fer una arrencada de cicle tan formidable Estrella DammNatrusEl SAT! Teatre, l’Ajuntament de Barcelona, l‘Eix de Sant Andreu, el RellirósSuport filmsQuadisDisseny & Rauxa, Venus Arts Gràfiques, Trackwear. Quin gran equip! Llarga vida a l’enciSAT!

Apunta’t a la newsletter