IMG-20140906-WA0003Amics,
ahir nit descomunal a la Festa Major de la Beata de Santa Margalida. Vam ballar al “beat” de la Beata.

Captura de pantalla 2014-09-06 a les 11.17.43

La gasolina dels amics a la festa de la Beata. Ensaimada de sobrassada i albercoc. Gràcies Cichas McCartney

A la tarda las chicas McCartney (que sempre ens cuiden a l’illa) ens vam portar una super ensaimada de sobrassada amb albercoc. Allò va donar el tret de sortida a la nit. Per davant teníem 6 hores (tocavem a les 2:00h) i com que teníem temps van decidir amagar un CD/DVD de Tenim Dret a fer l’Animal a la plaça. El vídeo aquí:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=EdnzLoc_XeY]

I el guanyador aquí. Felicitats! (ens vam conèixer a la matinada).

Captura de pantalla 2014-09-06 a les 11.09.48

Pel que ens han dit va regirar mitja plaça i que va saltar des de dalt de l’Olivera de la plaça fins que va trobar el CD/DVD. Felicitats!

Al vespre trampó, sobrassada amb mel i coca. I ja ho teniem tot a punt. Ja podien ser les 2 o les 3 de la matinada. La plaça de la Vila estava a petar. Un ambientàs immillorable. Es respirava Festa Major pels quatre costats. Va ser arrancar i allò es va convertir en un tren bala. El Visca la Beata va retronar per tot el poble. El moment clímax amb la cançó de la Sor Tomaseta. A la tornada dels bisos ens vam deixar anar amb un “A Vegades” que vam decidir fer aquella mateixa tarda. Al Tren Transsiberià vam demanar al públic ajuda coreogràfica convidant noies que es diguessin Caterina i Maria Antònia (el hit dels noms de la contrada)… a ballar. Van pujar a l’escenari tres noies encantadores a fer dancings a ritme de tren. El premi? En l’acabar els hi vam donar 3 hamburgueses de Natrus de la Vall d’en Bas, que també es van animar a venir a l’Illa.

El concert va seguir amb velocitat de creuer fins a un final vibrant a Mercè d’un So. A l’acabar vam sortir a firmar una hora més. Allò no es podia parar.

Captura de pantalla 2014-09-06 a les 11.13.22

Leds, banderoles, nocturnitat i ambient de festa. Quina gran Nit!

Captura de pantalla 2014-09-06 a les 11.06.48

Visca la Beata! Bona nit Santa Margalida.

Gràcies Santa Margalida, la terra de les ametlles, la terra on els dimonis trenquen millor les gerres. Que continui la Festa Major.

Apunta’t a la newsletter