senyera

Passeu una bona Diada! Hem escollit la foto de l’@ernestperarnau per il·lustrar la senyera del dia d’avui. Gràcies a tothom per col·laborar en la crida “Busquem una senyera via instagram”. #amicsdiada

Feliç Diada a tothom. Des d’aquí us desitgem que passeu un gran dia!

Captura de pantalla 2014-09-11 a la(s) 04.46.51

Nosaltres acabem d’arribar a casa, 4:30 AM, del concert de Torroella de Montgrí. Ha estat un concert agradable i amb molta proximitat amb el públic. Bona temperatura, nit de lluna plena i a l’ambient es respirava aquella sensació de final d’estiu, de que tots encara ens resistim a deixar d’anar a dormir tard i de voler fer vida a la fresca. Després de l’actuació d’en Cesk hem pujat puntuals a la nostra cita. Mica en mica hem anat desgranant les cançons amb un públic atent, fins que en un moment de la nit hem vist unes càmeres tímides a primera fila que intentaven tirar-nos fotos…Ho hem parat tot i ens hi hem posat bé (el resultat més a baix). Louisiana o els Camps de cotó l’ha acompanyat un mar de mòbils (de totes les marques possibles) i a l’equador del concert la gent ja ha deixat la cadira per posar-se a ballar i ballar i ballar. Entre tot això una parella a primera fila s’ha declarat: nosaltres des de dalt tot cantant vèiem l’escena de com el noi li donava una capseta petita i la noia amb la cara il·luminada li saltava a sobre i li començava a fer petons. Allò ja no ho parava ningú. Molt gran Torroella!

Captura de pantalla 2014-09-11 a la(s) 04.31.10

Foto edició especial pels seguidors de primera fila entre cançó i cançó. Així ens assegurem a sortir guapo. (Foto: @tendrament)

Captura de pantalla 2014-09-11 a la(s) 04.40.43

Final feliç! Gràcies Torroella! (Foto: @adriacarreras27)

Finalment, dir-vos que busquem senyera per il·lustrar el post d’avui. Des d’aquí us convidem a que ens envieu via instagram amb el hashtag #amicsdiada #elsamicsdelesarts fotos de la vostra senyera, i la més guapa la posarem encapçalant el post.

Salut i Visca Catalunya!

Us deixem un tastet de les propostes que ens han arribat de “Busquem senyera via instagram”.

Foto: @buzaestrella

Foto: @buzaestrella

Captura de pantalla 2014-09-11 a la(s) 15.46.36

Foto: @69raimon

Foto: @arantzahb7

Foto: @arantzahb7

 

Apunta’t a la newsletter