Captura de pantalla 2014-07-30 a la(s) 01.23.39
Amics,
comencem la setmana amb un video especial. Voleu veure què va passar la primera nit de l’enciSAT al Sant Andrei Teatre fa un parell de dijous? Per nosaltres va ser una nit com poques . Estàvem molt emcionats per tocar a “casa” i per fer-ho el dia que estrenàvem aquest petit i modest cicle de concerts. Arribar fins a materialitzar aquesta idea que feia temps que ens rondava pel cap no ha estat fàcil però gràcies a la il·lusió de Pistatxo, del SAT, dels patrocinadors i dels artistes ja podem dir que “Ho hem fet”. Aquí teniu el vídeo que la gent de Suport Films han fet per l’ocasió. Gràcies nois!

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=KthileDPzIM]

Teníem clar que no podia ser un concert normal, i que les 395 entrades venudes en poc més de quatre hores eren un signe inequívoc de que la gent venia amb moltíssimes ganes. És per això que el menú que vam preparar va ser un xic diferent de qualsevol altre concert. Per començar, vam tocar per primera i única vegada totes les cançons de Només d’entrar hi ha sempre el dinosaure tal i com apareixen al disc. En aquest primer tram van haver-hi sorpreses. Un magnífic Joan Dausà va aparèixer enmig d’Apunto Shakespeare per ajudar-nos a cantar la cançó de l’apuntador que s’emociona. I ja que el teníem allà, vam aprofitar per fer unes quantes veus en una de les seves cançons, També sóc jo. Al final van caure clàssics com Jean-Luc i El Matrimoni Arnolfini per arrodonir la nit… I si no hagués estat perquè el temps se’ns tirava a sobre alguna altra cosa hauríem fet… En fi, en una altra ocasió.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=QTawVGYtg1s]

Us recordem que aquest divendre en Joan Dausà actua a l’enciSAT i que encara queden entrades amb totes les entrades exhaurides! Al final del concert també podreu parlar amb ell i els tipus que l’acompanyen al hall fent una cerveseta i, si us ve de gust, menjant-vos una hamburguesa. Si no teniu entrades per en Dausà i voleu viure una nit com aquesta encara ho podeu fer amb la gran Sara Pi i els inclassificables Oques Grasses, els artistes que actuaran al novembre i al desembre. Podeu consultar tota la info a la web de l’enciSAT!

 Salut!

 

Apunta’t a la newsletter