Captura de pantalla 2014-09-24 a les 23.21.54

Amics,
hem viatjat al futur i hem tornat. Ha estat un viatge que ens ha portat fins el dia 12 d’octubre. Allà, hem recollit el les opinions de quatre persones triades totalment al atzar. Sorprenentment, les quatre tenien una cosa en comú: s’havien quedat a casa la nit de l’11 d’octubre. Vegeu el seu colpidor testimoni en el vídeo que teniu a continuació.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=nsTGnDwIwnQ]

Tu, encara hi ets a temps. El dia 11 d’octubre Els Amics de les Arts en concert al Privat de Mataró en la Segona Edició d’ “Els Amics en Privat”. Concert, DJAmics, Concurs de fotos, Videomató, Hamburgueses i moltes sorpreses més. Tot en una sola nit. No ho deixis escapar. No acabis com ells.  TU ENCARA HI POTS ANAR.

Apunta’t a la newsletter