encisat

Aquest cap de setmana ens hem emocionat quan hem vist les banderoles del cicle penjades pels carrers de Barcelona. Molt gran! Per cert, ho sabem. La foto no té molt de glamour, però és el que hem pogut fer des de la finestreta del cotxe.

 

Amics,

Aquesta setmana que comença és una gran setmana per a nosaltres. Com ja sabeu Els Amics de les Arts som els organitzador del Cicle enciSAT! Un nou cicle de concerts que neix de la voluntat d’apropar la música al barri de Sant Andreu de Barcelona, el nostre barri. Un concert mensual que començarà aquest dijous 18 de setembre del 2014 amb la nostra actuació i durarà fins a l’abril del 2015.

Captura de pantalla 2014-09-15 a la(s) 10.56.41I qui hi toca?

Doncs aquest dijous nosaltres donem el tret de sortida. El segueix el divendres 3 d’octubre en Joan Dausà, el divendres 7 de novembre la Sara Pi i el divendres 5 de desembre Oques Grasses.

I com funcionarà el cicle?

La idea és la proximitat amb l’artista. El concert començarà a les 21:00h i un cop acabat l’espectacle, al hall del teatre,  l’artista es quedarà amb els seguidors a comentar la jugada. Vindria a ser una espècie de cinefòrum. Tertúlia, firmes i fotocol  per qui vulgui fer-se fotos (si poseu fotocol al google la primera imatge que apareix és aquesta). Sobretot, NO VINGUEU SOPATS perquè la gràcies és que mentres esteu amb l’artista podreu fer una canyeta de cervesa Damm i una hamburguesa ecològica Natrus de la Vall d’en Bas per un preu supercompetitiu. Concert i sopar! 

Per nosaltres era un somni poder programar un cicle de música amb artistes de primera fila, i aquest setmana es fa realitat. Neix l’enciSAT! Des d’aquí us volem donar les gràcies a tots vosaltres per la bona rebuda que ha tingut la nostra proposta cultural, i també agraïr a totes les marques amigues que ho han fet possible. Sense elles hagués estat impossible aixecar-ho: Estrella DammNatrusEl SAT! Teatre, l’Ajuntament de Barcelona, l‘Eix de Sant Andreu, el RellirósSuport filmsQuadisDisseny & Rauxa i Venus Arts Gràfiques.

 Que comenci l’enciSAT! (@cicleencisat)

Captura de pantalla 2014-07-30 a la(s) 01.23.39

Apunta’t a la newsletter