Amics,
avui una bona notícia. Torna la 2a Edició d’Els Amics en privat. La idea és muntar la festa completa o el que vindria a ser un cafè-copa-i-puro Fest.

1. A les 9 obrim portes i comença el sopar. Hi haurà de tot una mica i, com no, ens acompanyaran les fantàstiques hamburgueses Natrus de la Vall d’en Bas a tot gas. Com ja sabeu Natrus col.labora amb la Fundacio Albert Bosch en la recerca de malalties infantils de l’hospital de la Vall d’Hebron i ens estan acompanyant en aquesta gira. Nota informativa pels que sou de menjar a deshores: podreu menjar al llarg de tota la nit….abans durant i després del concert. Si sou vegetarians també hi haurà amanides i coses bones

2. El concert d’Els Amics en privat al Privat serà a les 22:00h. 2h d’Amics de ben aprop.

3. Al llarg de la nit trobareu muntat a fora un Videomató (que rima amb mel i mató). El mític Capitán Urias natiu de la zona (algú sap quin és el seu nom?) serà l’encarregat de gravar a tothom que vulgui deixar unes paraules en vídeo commemorant la festa. Després penjarem al bloc les intervencions més xules.

4. I quan acabi el concert no s’acabarà la festa. Els Amics farem de punxadiscos fent gestos i dancings emulant a en David Guetta i en Carl Cox. Punxarem música que ens agrada fins a altes hores de la matinada.

Si voleu venir apunteu:

Privat de Mataró
Dissabte 11 d’octubre a les 22:00h.
Entrades disponibles en aquest link.

Apunta’t a la newsletter