Festival del Confetti
Amics,
concert dels que marquen a Peralada. Dels que fan que passin coses a dalt i a baix de l’escenari. Dels que recordes durant molt de temps. Per la gent, per l’ambient que es va crear i segurament per incloure cançons “noves” a la gira. Tal com havíem anunciat, vam recuperar dos temes molt estimats per la gent que encara no havien vist la llum durant aquesta gira: La merda se’ns menja i Miracles. Les sensacions van ser molt guapes quan els tornàvem a tocar. El que va ser màgic per nosaltres però, va ser estrenar en directe La Taula Petita, una cançó inèdita que estimem molt però que no va entrar al disc. Des del 2009 que no havíem tocat en directe una cançó encara no publicada. El “subidón” (alguna suggerència per trobar una alternativa a “subidón” en català?) que provoca és difícil d’explicar perquè és clar… Ningú sap de què va la lletra, ningú t’acompanya. El silenci que es crea per sentir-la és absolut. Penses… S’entendrà? Els hi agradarà? Estaran equilibrades les veus? Ens trairan els nervis? Al final va sortir bé i els vostres comentaris ens animen a fer-la en algun altre concert. Gràcies a tots els que vau venir. Si us ho vau passar la meitat de bé que nosaltres ens donem per més que satisfets.

Us deixem amb un vídeo dels camerinos perquè veieu l’ambient que es respirava minuts abans.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=sCqJpXzDz4o]

 

Apunta’t a la newsletter