Amics, tornem a la càrrega. Sí senyors. Torna la Rocket Week Reload!

Torna una sèrie de 3 concerts seguits i això ens encanta. Carretera i manta!

Captura de pantalla 2014-06-16 a la(s) 18.47.40

El dijous 14 d’agost a les 22:30h concert al mític festival de Portaferrada de Sant Feliu de Guíx0ls. Mar, bon menjar i música amb Amics. Aquest cop us proposem també l’acció especial d’aquest estiu: els 50 primers que vingueu a les 20:00h us convidarem a una burger de la Vall d’en Bas @natruscat i cantarem un parell de temes en acústic en petit comitè. Si voleu venir aquí teniu les rocket-entrades. 

cartell morellaL’endemà divendres 15 d’agost baixem a Castelló a l’Amstel Festiu Morella, a l’Espai Firal a les 23:30h. Un Festival amb música per parar un tren. Les entrades a un preu supersupercompetitiu aquí. El Dinosaure ja arriba a Morella!

 

Captura de pantalla 2014-08-09 a la(s) 15.09.42

I finalment el dissabte 16 d’agost. Els Amics per primer cop al Festival Castell de Peralada. En concert a les 22:30h. Aquell dia serà especial. Tenim ganes de tocar alguna cançó que habitualment no està al repertori d’aquesta gira i aprofitar també per a presentar-vos per primer cop i en exclusiva la cançó “La Taula Petita”. Un nou tema d’Els Amics que veurà la llum al Festival. Entrades pel concert aquí.

Salut i música per a tothom. Que no pari la festa!

 

Apunta’t a la newsletter