mallorca

Amics, acabem de tornar de l’Arenal Sound. Mar+Sorra+Festa+i Amics (barrejat i sacsejat)= van fer d’ahir un bolo BRUTAL.  Cantàvem amb la brisa del mar a la cara i amb la festa al cos d’un públic que ho va donar tot! Amb ganes de repetir-ho nois! Als que encara esteu per allí que no pari la festa!.

I bé anem al tema. Fa uns dies us vam dir que avui en passaria una de grossa. Un de molt grossa. El que passa és que els promotors del concert ens han demanat que ho anunciem aquest diumenge. El que si que us podem dir és que la notícia grossa és un concert a Barcelona. Diumenge tota la info. al bloc. Gràcies per la comprensió.

I ara anem cap al Prat a agafar l’avió cap a Mallorca. La plaça de Toros de Muro ens espera. En concert avui a les 22h. Un plaer tocar per primer com en aquesta gira a l’illa de la calma. Nois estem tinguent un estiu formidable! Que no pari mai.

Els Amics.

Apunta’t a la newsletter