Extra extra:Els Amics en concert al Palau de la Música el proper dijous 27 de novembre en la festa del 4rt aniversari de l'ARA

Extra extra:Els Amics en concert al Palau de la Música el proper dijous 27 de novembre en la festa del 4rt aniversari de l’ARA

Amics, aquí va la notícia grossa: Els Amics tocarem a Barcelona al Palau de la Música el proper dijous 27 de novembre en el marc del 4t Aniversari del Diari ARA. Ens fa molta il·lusió poder participar d’aquesta gran festa. 4 amics, 4 disocs, 4 anys de l’ARA, 4 cops al Palau! Us ho expliquem tot en aquest video, i també podeu llegir l’entrevista completa aquí.

Captura de pantalla 2014-08-03 a la(s) 02.11.30

ENTRADES JA A LA VENDA!

Comunicat del diari: “El diari celebrarà el seu 4t aniversari amb un concert d’Els Amics de les Arts al Palau de la Música el 27 de novembre. La venda d’entrades serà exclusiva per a subscriptors fins al 10 d’agost i oberta a tothom a partir del dia 11. Vine al concert i celebra amb nosaltres quatre anys de periodisme! Aconsegueix aquí les entrades.” 

Salut i música,

Els Amics de les Arts.

 

 

 

 

Apunta’t a la newsletter