Nit d'estiu espectacular a Muro. Bona companyia, bon temps i Amics! foto: @karry_foto

Nit d’estiu espectacular a Muro. Bona companyia, bon temps i Amics! foto: @karry_foto

MURO FOREVER

I seguim amb la ROCKET WEEK. Ahir un ambientàs “tremendo” a Muro. Una plaça de toros acollidora, amb la gent molt aprop i amb l’energia que caracteritza el públic de l’Illa. De veritat, i no ens en cansarem de dir-ho. Tocar a Mallorca per nosaltres és com tocar a casa. És territori amics! I farem el possible per tornar ben aviat. Després del concert ens plantàvem al llit a les 3 i a les 8 ja érem a la furgo cap a l’aeroport de Palma. Ens encanta encadenar concerts amb “ritmasu”.

Ara mateix acabem de baixar de l’avió Palma-Bcn. Dinem i a les 16:00h cap a les terres marcianes: Camp de Mart que venim!

Aterrant a l'Aeroport del BCN. Objectiu: Camp de Mart!

Aterrant a l’Aeroport del BCN. Objectiu: Camp de Mart!

 

ACCIÓ ESPECIAL PELS SEGUIDORS

I recordeu, avui una acció especial per a tots els nostres seguidors. A les 20:00h a la porta d’accés al Bar de Camp de Mart els 50 primers seguidors (aforament limitat) que arribin podran xerrar amb nosaltres i signatures + prendre gratuïtament una hamburguesa ecològica @natruscat de la Garrotxa i escoltar un tema en acústic per amenitzar l’ambient. I recordeu a les 22:00h concertàs! Si encara no tens la teva entrada la pots aconseguir aquí.

Salut i fins aquest vespre. Que no pari la rocket week!

Apunta’t a la newsletter