la daurada gerard figueras

Festassa a La Daurada de Vilanova. Foto: Gerard Figueras

Amics, ahir vam acabar la Rocket Week. Un traca de 4 bolos seguits sense parar…i això ens encanta! Cada dia passen coses noves a l’escenari i com més seguit toques més fluida va la màquina. Velocitat de creuer, que diem nosaltres. Ahir era tot un plaer tocar. Per l’ambient, per lo sueltos que estàvem tots a l’escenari, per les bones vibracions d’un públic que estava al 200%. En resum, festassa de la bona a @LaDaurada.

I ara més notícies.

Captura de pantalla 2014-08-04 a la(s) 02.28.56

Notícia Bomba 1: Fa tres dies vam estar a Mallorca: Muro. I molts ens demanàveu quan tornaríem a l’Illa. Doncs ho hem aconseguit! Tornem a l’Illa de Sa Calma el proper divendres 5 de setembre a la Festa Major de Santa Margalida (Concert gratuit!). Mallorca tornem!!

Captura de pantalla 2014-08-04 a la(s) 10.00.41

Notícia Bomba 2: Ahir vam tocar a Vilanova, però els de Vilafranca del Penedès també volen Amics de les Arts. Així que confirmat! Els Amics tocarem a la Festa Major de Vilafranca el proper dilluns 1 de setembre #fmvila14 @fmvilafranca. Lloc: Rambla Sant Francesc. Gratuït.

Salut i música!

 

 

Apunta’t a la newsletter