Avui tornem al Grec. Avui farem que sigui màgic!

Avui tenim una cita amb tots vosaltres. La Gran Cita! El FESTIVAL amb majúscules de la nostra ciutat. Avui serem al GREC, però amb un Grec que heu omplert fins a la bandera! Mil gràcies a tots per exhaurir les 2000 entrades. Avui farem que sigui màgic.

I més coses. El divendres passat vam viure un concert molt especial al Festival de Cap Roig. Una gran nit, entre gota i gota i capelines, amb un públic que tot i el temps en volia més i més. Gràcies cap Roig. Aquí us deixem amb els ecos en forma de cròniques que va deixar la jornada (El Punt/Avui “Ni la pluja” de X. Castillón, el Diari de Girona “La pluja no atura Els Amics de les Arts a Cap Roig” de L. Fanals i la Vanguardia “Bon pop amb impermeable” de E. Linés).

I seguim. Ja fa dies que en volíem fer una de grossa amb tots vosaltres. I aquí va la nostra proposta d’estiu: Et convidem a sopar, acústic, signatures i fotos. Vols viure un sopar amb Els Amics i escoltar un tema en acústic abans del concert? Doncs tot això passarà al proper concert del Festival ETC-Camp de Mart(Tarragona), al Festival Arts d’Estiu (Pineda de Mar) i al Festival de Portaferrada (Sant Feliu de Guíxols). (Agenda de concerts)

Farem una trobada amb els seguidors que tinguin l’entrada. Els primers que arribin (aforament limitat) podran fer una hamburguesa abans del concert amb nosaltres, signatures, fotos i després farem una cançó en acústic.

ETC

Festival ETC de Tarragona. Hora sopar: de 20:00h a 21:00h. Aforament limitat: Entra el primer que arribi. ConcertDissabte 2 d’agost / 22:00h. Entrades disponibles aquí

Pineda 

Festival Arts d’Estiu de Pineda de Mar. Hora sopar: de 20:00h a 21:00h. Aforament limitat: Entra el primer que arribi. Concert: Divendres 8 d’agost/ 22:00hEntrades disponibles aquí

Sant Feliu de Guíxols

 

Festival Portaferrada de Sant Feliu de Guíxols. Hora sopar: de 20:30h a 21:30h. Aforament limitat: Entra el primer que arribi. Concert: Dijous 14 d’agost / 22:30h. Entrades disponibles aquí.

I res més, avui comença la nostra super Rocket week. 5 concerts en 7 dies! Primera parada Festival Grec.

Apunta’t a la newsletter