GREC

Amics,
a les 21.30h el concert del GREC ha quedat suspès per la pluja.

Lamentem profundament no haver pogut tocar avui. Hem estat pendents de la organització del Festival per saber si es suspenia o no. Finalment les previsions meteorològiques no donaven cap opció a poder tocar. El concert queda suspès per pluja. El festival també ens ha informat que no hi haurà cap altra data alternativa per a poder-lo realitzar.

Pel que fa a la devolució de les entrades us adjuntem el comunicat oficial de Festival on informa del protocol que seguiran:

“El concert d’Els Amics de les Arts, suspès a causa de la pluja

Dl, 28/07/2014 – 21:30

L’organització del Grec 2014 Festival de Barcelona informa que, a causa de les condicions meteorològiques, finalment s’ha hagut de suspendre el concert de la banda Els Amics de les Arts que s’havia de celebrar avui, 28 de juny, a les 22 h, al Teatre Grec.

Recordem als espectadors i espectadores que ja hagin adquirit les entrades per aquest espectacle que l’import de les localitats serà retornat als mateixos punts on van ser adquirides a partir de transcorregudes 24 hores des de la data de la suspensió. L’import serà retornat fins a un mes després de la data en què s’havia programat inicialment el concert.

Els Amics de les Arts havien de presentar al Grec el seu nou disc, “Només d’entrar hi ha sempre el dinosaure”, aparegut el passat mes d’abril.

Festival Grec de Barcelona.”.

Apunta’t a la newsletter