acampada2

El que passa a l’Acampada es queda a l’acampada! foto: acampadajove

 

Gran nit a l’Acampada Jove. No semblava ni per un segon que el public portés 3 dies de concerts sense parar. Fins hi tot patíem pel tros de la coda final de “Louisiana o els camps de cotó” per si la gent tindria veu per a cantar-la. I tot el contrari. Energia, energia i més energia! Allò era imparable. Una gentada a ritme d’Els Amics. Com ens agraden els concerts d’estiu. Són moments on podem explorar altres dimensions del grup. Concerts cohete, amb les cançons enllaçades i amb un públic que ho cantava absolutament tot! I per a rematar-ho amb un punt i final sublim, amb A Mercè d’un so que va fer retronar les muralles de Montblanc. Quines ganes de tornar en una propera edició a l’Acampada. Des d’aquí felicitar a tots els voluntaris per muntar un sidral tan guapo! Joves i no tan joves: sou molt grans!

Captura de pantalla 2014-07-18 a la(s) 23.38.26I seguim. El proper divendres 8 d’agost toquem a Pineda de Mar. I què té d’especial aquest concert? Doncs que està al cor del Maresme. Mar i muntanya, i que els nens fins a 4 anys no paguen entrada si seuen amb vosaltres a la falda. Concert familiar! Serà a les 22:00h i encara queden entrades aquí! Qui no corre…vola!

I més coses. Triple Sold out! Des d’aquí un IMMENS GRÀCIES a tots per EXHAURIR dels localitats del concert de CAP ROIG, del Festival GREC i del concert de BURRIANA a l’ARENAL SOUND…De veritat, és impressionant veure la vostra gran resposta!

Captura de pantalla 2014-07-21 a la(s) 11.43.03

I ara una notícia bomba. Com ja sabeu el proper dissabte 16 d’agost a les 22:30h actuem al Festival Castell de Peralada. I per a celebrar-ho estrenarem en primícia una cançó totalment inèdita d’Els Amics. Vaaaa que no pari l’estiu!

I res més. Només recordar-vos que arriba la ROCKET WEEK: dilluns 28 serem al Grec, dijous Arenal Sound a Castelló, Divendres 1 d’agost a Muro a Mallorca, dissabte 2 al Camp de Mart de Tarragona, i el diumenge 3 a la Daurada de Vilanova i la Geltrú a primera línia de  mar.

Salut i Amics.

PD. Us deixem amb unes fotos molt xules de l’Acampada que va tirar en Xavier Mercadé de la Revista Enderrock.

Acampada5_ amicsDSC_2802

Gràcies Acampada!

Acampada4_amicsDSC_2790

Guitarres al vent!

Acampada_3_amicsDSC_2670

Moment rocker!

Acampada6_amicsDSC_2783

Els hippils del Tren Transsiberià

Acampada1_amicsDSC_2653

I com cantàveu!

 

 

 

 

 

Apunta’t a la newsletter