enciSAT

Amics,
després del xàfec d’ahir al GREC ens calen a tots unes quantes bones notícies. Avui, us donem la primera. El 18 de setembre serem en concert al SAT! de Sant Andreu (Barcelona). Serà un concert íntim ja que només es posaran unes 350 entrades a la venda. Un sol dia sense opció a pròrroga.

Aquest concert serà l’acte inaugural d’un cicle que hem muntat colze a colze amb el SAT! perquè vingueu a conèixer el nostre barri, Sant Andreu. El cicle es diu enciSAT! (@cicleencisat) perquè pretenem que l’artista i el barri us encisin per proximitat. De moment us podem donar els quatre noms que intentaran encisar-vos en els pròxims mesos. Són aquests:

18 de SETEMBRE: Els Amics de les Arts

Amics F&C 8
3 d’OCTUBRE: Joan Dausà

joan-dausà1

7 de NOVEMBRE: Sara Pi

Sara Pi

5 de DESEMBRE: Oques Grasses

Oques Grasses

A més del concert, a la sortida farem “El tercer temps”: un espai on artista i públic podran comentar la jugada de tu a tu mentre beuen una cervesa fresquíssima (o aigua… també fresca) i mengen una hamburguesa de carn de la Garrotxa que caureu de cul.

I de moment res més, només dir-vos que poder fer aquest post avui ens ha fet una il·lusió immensa. Comencem aquest projecte enciSAT! amb moltes ganes i esperem poder-vos-hi trobar. Les entrades per tots els concerts les podeu trobar aquí o clicant sobre de les fotografies de cada grup.

Vinga!

PD: Recordeu que aquesta setmana segueix sent la ROCKET WEEK. Dijous serem a l’Arenal Sound (Entrades Exhaurides), divendres ens veiem a Muro (Mallorca) (Video aquí!), dissabte passarem per Tarragona (Entrades aquí) i diumenge serem a La Daurada de Vilanova i la Geltrú (Ultimíssimes entrades aquí).

Apunta’t a la newsletter