Un cel que no te l'acabes

Un cel que no te l’acabes

Canet2

Moment Hammond

Canet3

Us sentíem a tots alt i clar!

Ibai_Amics-Canet-Ibai-13

rock’n’roll

A vista de Ramon

A vista de Ramon

 

Ibai_Amics-Canet-Ibai-02

La llum perfecta

25.000 gràcies!

25.000 gràcies!

Amics, ja tenim les fotos de Canet que ens va tirar l’Ibai Acevedo. Són espectaculars. És una manera fantàstica de reviure aquell dia.

Concerts a Olot i Roses

I aquest cap de setmana arriben dos grans concerts:

Els Amics i la Fundació A. Bosch unim les forces pel concert solidaris d'aquest divendres a Olot

Els Amics i la Fundació A. Bosch unim les forces pel concert solidaris d’aquest divendres a Olot.

Divendres fem el Concert Solidari contra el càncer Infantil a la Plaça de Braus d’Olot.  A les 20:00h comença l’actuació gratuïta dels Cybee i a les 22:00h comencen Els Amics. Us hi esperem a tots. Les entrades estan disponibles aquí.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=qyX5yjbKcEU]

També us deixem amb un vídeo amics de Sons del Món. El concert amb maridatge inclòs serà aquest dissabte a 12 de juliol a les 22:30h a la Ciutadella de Roses. Aquest any el vi escollit és l’Amic Negre de Clos d’Agon. Un vi de 4 varietats. Syrah, Garnatxa, Cabernet Sauvignon i Merlot. Una per cada amic. Entrades disponibles aquí

Captura de pantalla 2014-07-10 a la(s) 10.41.25I abans de marxar…Una gran notícia. Confirmat! El primer concert de la Gira Dinosaure a Mallorca serà aquest proper divendres 1 d’agost a la Plaça de Toros de Muro a les 22:00h. Amb moltíssimes ganes de tornar a l’Illa. Les entrades disponibles al telef. 971 783 279, a les taquilles del Trui Teatre, a Bar Es Pla, al Bar 3ª Edad Muro i al Supermercat Ca Na Maria i a les botigues de discos Baba Discos Inca, Baba Discos Manacor i Discos Oh!

Salut a tots!

Apunta’t a la newsletter