Ibai_Amics-Canet-Ibai-03

Capità! Nous concerts a la vista.

Amics, avui seguim amb les bones notícies. Després de la magnífica acollida que ha tingut el cicle de música enciSAT! i de que exhauríssiu TOTES les entrades pel concert d’obertura del proper 18 de setembre d’Els Amics de les Arts en només 6 hores, avui arriba la confirmació de noves places i teatres de la gira “Només d’entrar hi ha sempre el dinosaure”.

Agafeu el calendari:

Divendres 10 Octubre – Auditori de Girona -Temporada Alta. Entrades aquíConfirmat! el divendres 10 d’octubre tornem a Girona. Tornem a casa. Un plaer poder revisitar aquest plaça en aquesta gira. Serà el 10/10/2014 a les 21:00h. Molts ens demanàveu una segona data després de que s’omplís l’Auditori en pocs dies el passat més d’abril i fins hi tot abans d’haver escoltat una simple nota del nou disc. Hem buscat la manera de tornar i al final l’hem trobat, participant en el marc del Temporada Alta . Així doncs, gent de Girona: us esperem el 10/10 a l’Auditori. Les entrades aquí.

Divendres 17 Octubre – Auditori Nacional d’Andorra – Ordino – Andorra – Festival Narciso Yepes – Tornem al Principat d’Andorra després de 2 anys. Aquest cop serà a l’Auditori Nacional. Tenim moltes ganes de tornar pels pirineus. Entrades a la venda a partir del 10 de setembre directament a l’Oficina de Turisme d’Ordino o via email al ot@ordino.ad i al tel.: +376 87 81 73. Tota la info aquí

Divendres 7 novembre – La Faràndula – Sabadell – Entrades aquíPer fi tornem a Sabadell. A la terra d’en Pol Cruells. I revisitem la mítica Faràndula. Us enrecordeu de la crònica d’aquell dia? Va ser una nit plena de complicitats i d’energia i tenim ganes de repetir-ho!

Divendres 28 novembre – Hospitalet – Teatre Joventut – Entrades aquíJoves i no tan joves del teatre. Els Amics tornem al Baix Llobregat, tornem a l’Hospitalet.

I fins aquí les confirmacions. Però abans de marxar, només dir-vos que aquest dissabte  DIVENDRES en passarà una de molt grossa al bloc. Estigueu molt i molt atents!!!

Ens veiem demà de festival a l’Arenal Sound de Burriana (Castelló).

Salut i estiu a tots!

 

Apunta’t a la newsletter