CANET

Amics, ahir va ser una nit sublim! No tenim paraules per expressar el bany d’emocions que vam viure. El retronar de les cançons al mig d’aquell mar de gent. El moment màgic dels milers de mòbils acompanyats de la vostra veu a la coda final de Louisiana, la bogeria d’un Jean-Luc multitudinari, el galopar valent de Mercè d’un So, el ritme frenètic del Matrimoni Arnolfini i el ballar i ballar de Preferiria no fer-ho. Tot plegat va fer que fos un concert únic. 50 minuts…sense parar, una darrera l’altre amb un públic que se sentia alt i clar. Probablement passarà força temps fins que no tornem a viure un moment com aquest, i ens el guardem per sempre. Gràcies Canet per la nit d’ahir. I no patiu que tenim l’Ibai Acevedo que va pujar a tirar algunes fotos d’aquest moment únic. Aquest setmana les tindrem. Mentrestant, vosaltres vau ser els nostres ulls del concert i ens hem passat per l’instagram per veure com ho vau viure. Aquí un petit tast.

insta annafertiz

“Encomaneu-vos tots al cel! I lluiteu amb tot i més, que és avui que es decideix si demà tot això és nostre, si demà ja no som res!”. #canetrock014 #elsamicsdelesarts foto: Annafertiz

#canetrock014#elsamicsdelesarts#estiu foto: xeniallop

#canetrock014#elsamicsdelesarts#estiu foto: xeniallop

#elsamicsdelesarts #canetrock014

#elsamicsdelesarts #canetrock014 foto: nascut_tripolar

insta martalorenzo12

Canet Rock 2014! #canetrock014 @lidiapd #elsamicsdelesarts foto: Marta Lorenzo12

 

Us deixem també amb la peça del TN de TV3 de la nit d’ahir!

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=7yHmqHLaWtg]

 

APP

img_app_home_gran

L’App d’Els Amics ha arribat a les més de 1000 descàrregues. I això no para! Felicitats a tots per donar-nos el vostre suport en aquest nou canal de comunicació amb els seguidors. Push, agenda i posts. I la gent de sixtemia ja està treballant per incorporar els vostres comentaris per a fer-la al vostra gust. Que no pari de créixer l’App! Si encara no la teniu, la podeu descarregar per IOS i per Android clicant aquí.

Aquest divendres 11 de juliol TOTS A OLOT!

Aquest divendres 11 de juliol TOTS A OLOT!

DIVENDRES – OLOT SOLIDARI CONTRA EL CÀNCER INFANTIL

Amics s’acosta el concert solidari d’Els Amics de les Arts. Els Amics i la Fundació A. Bosch han ajuntat les seves forces per fer un concert solidaris a la plaça de Braus d’Olot per la recerca contra el càncer infantil que porta a terme l’Hospital de la Vall d’Hebron! Ho hem de petar! A més a més nosaltres estem treballant a tot gas per poder estrenar en primícia per aquell dia una novetat a dalt de l’escenari. Ja veureu! Us esperem a Olot aquest divendres 11 de juliol a les 22:00h. A partir de les 20:00h ja hi passaran coses amb l’actuació dels Cybee i els stands de les marques amigues. Les entrades disponibles aquí

VÍDEOCLIP PREFERIRIA NO FER-HO

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=KuWOxHMsuX0]

El clip ja porta pràcticament 25.000 visites al canal youtube. Im-pres-sio-nant! Estem encantats amb la càlida acollida que li heu donat a la peça dirigida per el gran Marc Pujolar i la productora Intricate.

AGENDA

Aquesta setmana us anunciarem noves confirmacions de concerts a l’agenda d’Els Amics. 

Salut, música i estiu!

Apunta’t a la newsletter