Que comenci la nit del Canet Rock

De sol a sol. Que comenci la nit del Canet Rock

Et diuen que tocaràs al Canet Rock i de cop et comencen a venir al cap imatges en blanc i negre de nostàlgia, de revolta, de postes de sol, d’amors d’una sola nit i de festa sense filtre.

Aquest matí a primera hora de divendres fèiem les proves de so. Hem aparcat al costat de l’entrada del recinte i mica en mica se’ns presentava al davant el mític Pla d’en Sala. I et preguntes, tot va passar aquí ara fa 39 anys? L’entorn és formidable, rodejat de les muntanyes del Maresme, amb el verd miris on miris. Hi ha pau. Lentament puges a fer les proves de so, i abans de que comencin et plantes al mig de l’escenari i tanques els ulls per uns instants aïllat de tot. Respires fort i intentes visualitzar el que passarà la nit de dissabte, però no pots. Pots fer les proves de so, però no pots fer les proves d’emoció. Et diuen que hi haurà 25.000 persones, 25.000 ànimes connectades en un espai i en un temps per compartir de manera catàrtica i purificadora la que probablement serà la nit d’estiu més intensa dels nostres darrers anys. Una nit de 12 hores de música que caminarà al ritme tel·lúric de la nocturnitat. De sol a sol. I t’adones que som uns afortunat al poder viure aquesta nit des de dalt de l’escenari. Amb la nostra música, amb les nostres petites històries.

S’acaben les proves. Només tens al cap el que passarà la nit de dissabte. Desitges que ja sigui demà. Desitges dormir tan bé com sigui possible per poder assaborir la màgia de la nit Canet.

Aquest dissabte ho donarem tot! Que comenci el Canet Rock!

 

Apunta’t a la newsletter